Το «ντεζαβού» της προπαγάνδας

Metrosport Team18 Νοεμβρίου 2022

Το παρακράτος ζει και βασιλεύει. Απόλυτο δίκιο έχει ο Ολυμπιακός. Οι παράγοντές του μαζί με τον Αυγενάκη επέλεξαν τη μέρα της Δημοκρατίας για να εργαλειοποιήσουν πολλοστή φορά την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού προκειμένου να αλλάξουν την ατζέντα. Μια ατζέντα που είχε στρέψει όλα τα φώτα της δημοσιότητας επάνω τους μετά την άκομψη και ευθεία επίθεση του κ. Μαρινάκη στον Πρωθυπουργό και την κυβέρνηση. Η φημολογία στην πρωτεύουσα του ειδησεογραφικού σκότους, θέλει τα δύο μέρη να επανακτούν τις επαφές τους και οι όποιες διαφορές να έχουν επιλυθεί. Κατά συνέπεια ο τεράστιος θόρυβος που διασκορπίστηκε ως έκρηξη βόμβα μεγατόνων , έπρεπε να βρει ένα ανάχωμα. 

Το ανάχωμα για μια ακόμη φορά είναι ο ΠΑΟΚ και οι γιοι του προέδρου του κ. Σαββίδη. Δυστυχώς γι’ αυτούς υπερέβησαν έναν άγραφο κανόνα που λέει ότι σε οποιοδήποτε επιχειρηματικό πόλεμο δεν αγγίζουμε τις οικογένειες. Πιστεύουμε ότι όλοι αυτοί με πρώτο τον Αυγενάκη που θεωρεί τον εαυτό του κάτι σαν υπερήρωα της Marvel θα υποστούν τις συνέπειες. 

Μόλις εχθές διερωτώμασταν τι έχει γίνει με τις μηνύσεις στην ΕΕΑ και τα μέλη της για την πολύ-ιδιοκτησία και καλούσαμε τον Άγγελο Αναστασιάδη από τη νέα του θέση να προικίσει με τη γνώση του αλλά και τον τραχύ χαρακτήρα του τον επικοινωνιακό λόγο του ΠΑΟΚ, που ήταν ανύπαρκτος. Ένα από τα αποτελέσματα αυτής της ανυπαρξίας το διαπιστώνει για μια ακόμη φορά ο Δικέφαλος και ο κ. Σαββίδης. «Αυτοί δεν αντιδρούν , είναι εύκολα θύματα»! Αυτό έστω και υποσυνείδητα κυριαρχεί στο μυαλό των αυτουργών και μετουσιώνεται σε πράξεις. Καμία επιτροπή δεν ασχολήθηκε σοβαρά με συγκεκριμένους προέδρους και τις ομάδες τους.

Πόσοι δε, είναι αυτοί που αθωώθηκαν λόγω παραγραφής; Κανένας στους νομικούς κύκλους δε λέει ότι δεν καταδικάστηκαν . Λέει ότι αθωώθηκα λόγω παραγραφής. Άλλοι έχουν γεμίσει τον κόσμο με ακάλυπτες επιταγές. Μαγαζιά των επιχειρήσεών τους που τις έχουν χρεοκοπήσει, βγαίνουν στους πλειστηριασμούς. Οικογένειες βγήκαν στην ανεργία, είχαμε ακόμη και αυτοκτονίες. Για να μην αναφερθούμε στο βαπόρι που έχει γίνει θρύλος στις πιάτσες των λαθρέμπορων τόνων ηρωίνης (Πως είναι δυνατόν να σε πιάσουν επ’ αυτοφώρω και να μην καταδικαστείς ποτέ). Δυστυχώς σήμερα η τέταρτη εξουσία έρχεται την μέρα της δημοκρατίας να «δικτατορεύσει» όπως κάνει τα τελευταία χρόνια, με γνώμονα το συμφέρον και τη διατήρηση αυτής της εξουσίας. Ο κόσμος είναι παντελώς ανήμπορος να αντιδράσει. Αν δεν μπορέσει να το κάνει και ο Σαββίδης τότε δυστυχώς είμαστε καταδικασμένοι να πνιγόμαστε αέναα στο βούρκο της προπαγάνδας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.