Το νου τους στο... πρωτόκολλο

Μάνος Χατζάκης05 Ιουνίου 2020

Ιστορικός, κατά κάποιο τρόπο, είναι ο αγώνας του Αρη με τον ΟΦΗ, ο οποίος διεξάγεται αύριο στις 21.30. Κι αυτό γιατί θα είναι ο πρώτος για τη διαδικασία των play off της Super League 1, ο οποίος θα διεξαχθεί με το νέο υγειονομικό πρωτόκολλο, όπως επιβάλλει ο κορωνοϊός.

Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν τα πάντα να βρίσκονται στην εντέλεια, από οργανωτικής άποψης, ώστε και να δώσουν το καλό παράδειγμα, αλλά και να μην τεθεί σε κίνδυνο η υγεία του οποιουδήποτε βρεθεί αύριο στο «Κλ. Βικελίδης».

Εννοείται πως μέριμνα θα υπάρχει σε κάθε σημείο του γηπέδου. Από την καταγραφή στην είσοδο των δημοσιογράφων, μέχρι και την απολύμανση της μπάλας, η οποία θα χρησιμοποιηθεί. Μάλιστα, η πρόβλεψη κανονικά αναφέρει ότι, εκτός των γραμμών, πρέπει να υπάρχει ικανοποιητική... επάρκεια σε μπάλες, προκειμένου να διασφαλιστεί το μάξιμουμ της ασφάλειας.

Από εκεί και πέρα, είναι γνωστό ότι δεν θα γίνουν δηλώσεις προπονητών (αίθουσα Τύπου και μικτή ζώνη), όπως και για κάθε παιχνίδι στα play off, αλλά η πρώτη εικόνα των νέων δεδομένων στοςυ αγωνιστικούς χώρους, θα δοθεί μέσω του αγώνα Αρης-ΟΦΗ.

Ο οργανισμός των «κιτρινόμαυρων» είναι, λοιπόν, στις... επάλξεις και ως προς το συγκεκριμένο ζήτημα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.