Το νέο μεγάλο στοίχημα του ΠΑΟΚ είναι ο Ντόουγκλας

Κώστας Πετρωτός25 Οκτωβρίου 2020

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο μπήκε με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου στο ματς του ΠΑΟΚμε την Ομόνοια και αμέσως φάνηκε η διαφορά στον τρόπο που επιτέθηκε ο Δικέφαλος.

Ο 23χρονος Βραζιλιάνος είχε να αγωνιστεί από την 1η Μαρτίου και όλο το προηγούμενο διάστημα δούλευε για να επανέλθει πλήρως μετά τον σοβαρό τραυματισμό του τον οποίο αντιμετώπισε χωρίς χειρουργείο. Η αλήθεια είναι ότι στον ΠΑΟΚ περίμεναν πώς και πώς αυτ΄την επιστροφή.

Είναι ένας από τους λόγους που δεν κρίθηκε τελικά απαραίτητο να αποκτηθεί μέσος στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου. Μέχρι να φτάσουμε στο νέο παράθυρο του Ιανουαρίου, ο Βραζιλιάνος θα τεσταριστεί για το κατά πόσο μπορεί να αποτελέσει την τρίτη ολοκληρωμένη εναλλακτική λύση για την μεσαία γραμμή, μαζί με τους Σβαμπ και Ελ Καντουρί.

Ειδικά αυτή την περίοδο που ο Ομάρ είναι στα πιτς, έχει την ευκαιρία να υποσκελίσει τον Εσίτι που δεν μπορεί να ανταποκριθεί στο οργανωτικό κομμάτι. Πέρυσι είχε προλάβει να κάνει 22 ματς, με 2 γκολ και μία ασίστ, ωστόσο, έδειξε ότι δεν είχε προσαρμοστεί απόλυτα στην πρώτη χρονιά του εκτός Βραζιλίας. Τώρα, όμως, βρίσκεται έναν και πλέον χρόνο στην Ελλάδα και όλοι περιμένουνα ξεδιπλώσει όλο το ταλέντο που διαθέτει και να εξαπολύσει μερικύς από τους κεραυνούς του.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.