Νέο γήπεδο Άρη: Οι ανακοινώσεις των οπαδών κι ο... τελευταίος λόγος που ανήκει στον Καρυπίδη

Δημήτρης Κανελλάκης15 Σεπτεμβρίου 2022

Μετά από μια περίοδο μεγάλου ενθουσιασμού, ελπίδων και υψηλών προσδοκιών για τον Άρη και το ενδεχόμενο να προχωρήσει στην κατασκευή νέου γηπέδου, είχαμε τις τελευταίες πέντε ημέρες δύο ανακοινώσεις από συνδέσμους οπαδών (Aris Athens Club και Ιερολοχίτες), οι οποίες, θα ήταν άδικο να πει κάποιος ότι προσγειώνουν απότομα τον κόσμο της ομάδας, όμως, θέτουν μια σειρά από ερωτήματα που ασφαλώς και θα πρέπει να απαντηθούν, διότι τόσο μεγάλες αποφάσεις σίγουρα δεν μπορεί να παίρνονται στο πόδι, ούτε ερήμην της πλατιάς μάζας αυτών που ακολουθούν και στηρίζουν τον σύλλογο.

Η αλήθεια είναι ότι ο Άρης έτρεξε πολύ γρήγορα κάποια πράγματα στο πλαίσιο της διερεύνησης των δυνατοτήτων που του δίδονται για να προχωρήσει κι αυτός, όπως όλες οι μεγάλες ομάδες στην Ελλάδα, στην κατασκευή νέου γηπέδου.

Είναι θετικό ότι έτρεξε πολύ γρήγορα κι αυτό θα πρέπει να πιστωθεί στον Θόδωρο Καρυπίδη, αφού ο ισχυρός άνδρας του Άρη ήταν που, αθόρυβα και μεθοδικά, ενήργησε ώστε να τεθεί επί τάπητος το ζήτημα της ανταλλαγής των εκτάσεων και της απόκτησης ενός οικοπέδου-φιλέτου (όπως, φυσικά, είναι και το «Κλεάνθης Βικελίδης») σε χώρο ιδανικό για να αποκτήσει εκεί η ομάδα το νέο γήπεδό της.

Απολύτως θετικές ήταν και οι κινήσεις των τελευταίων ημερών. Η σύσκεψη με την παρουσία πλήθους υπουργών και στελεχών της κυβέρνησης, η συνάντηση με τον Μητσοτάκη στην Θεσσαλονίκη με την ευκαιρία των εγκαινίων της ΔΕΘ την προηγούμενη εβδομάδα.

Δεν είχαν επικοινωνιακό χαρακτήρα όλα αυτά. Ας μην ανησυχούν, ούτε να αμφιβάλλουν οι οπαδοί του Άρη. Επί της ουσίας ήταν, ειδικά η σύσκεψη με τους εμπλεκόμενους υπουργούς και τους κυβερνητικούς παράγοντες.

Παρόλα αυτά, τίποτε δεν έχει προχωρήσει σε τέτοιο βαθμό που να δημιουργούνται τετελεσμένα. Δεν θα μπορούσε, άλλωστε, να συμβεί κάτι τέτοιο.

Για κάποιους από τους λόγους, ασφαλώς, που αναδεικνύουν στις ανακοινώσεις τους οι δύο σύνδεσμοι οπαδών του Άρη.

Δεν ξέρω αν υπάρχει λόγος άμεσα να δώσουν κάποιες απαντήσεις ο ΑΣ Άρης και η ΠΑΕ, αλλά είμαι βέβαιος πως τίποτε δεν θα προχωρήσει αν πρώτα ο Θόδωρος Καρυπίδης και ο Λευθέρης Αρβανίτης δεν εξηγήσουν με κάθε λεπτομέρεια όσα θέλει να ξέρει ο κόσμος για το νέο γήπεδο.

Ειδικά ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, δεν έχει τοποθετηθεί ούτε δημόσια ούτε στον στενό του κύκλο για το θέμα του γηπέδου το τελευταίο διάστημα. Μπορεί να εξουσιοδότησε το Νίκο Τριμμάτη για να εκπροσωπεί την ΠΑΕ στο θέμα του γηπέδου, αλλά αυτός, σε κάθε περίπτωση, μαζί με τον πρόεδρο του ΑΣ Άρης, είναι που έχουν τον τελευταίο λόγο. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.