Το «μυστικό» που ομολόγησε και ο Πρίγιοβιτς!

Κώστας Πετρωτός21 Φεβρουαρίου 2020

«Μόνο ο τερματοφύλακας δεν έχει βάλει γκολ», δήλωσε ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στο Metropolis 95,5. Ο Σέρβος φορ αποτύπωσε με γλαφυρό τρόπο με μία μεγάλη αλήθεια για τον ΠΑΟΚ

Η ομάδα του Δικεφάλου από το 2016-2017 και μετά διαθέτει σκόρερ σε κάθε γραμμή. Παίκτες που ανά πάσα στιγμή σε έναν αγώνα μπορούν να πετύχουν γκολ. Δεν είναι μόνο ο Σφιντέρσκι και ο Ακπομ. Υπάρχουν από πίσω ο Πέλκας, ο Λημνιός (φέτος), ο Λάμπρου και φυσικά ο Μπίσεσβαρ (παρότι είναι αρκετά πεσμένος), στην μεσαία γραμμή ο Μίσιτς, λιγότερο ο Μαουρίσιο που ακόμη δεν έχει πάρει μπρος μετά τον τραυματισμό του, τελευταία έχει ξεπεταχτεί και ο Αουγκούστο. Και φυσικά στην άμυνα, οι δύο κορυφαίοι μπακ τα τελευταία χρόνια, Βιεϊρίνια και Μάτος, και οι στόπερ της ομάδας. Ο Βαρέλα, ο Ίνγκασον και ο Κρέσπο που τώρα είναι τραυματίας.

Αυτό το συμπέρασμα αποτελεί και την μεγάλη διαφορά σε σχέση με τον Ολυμπιακό. Ειδικά σε κρίσιμα παιχνίδια. Καλό είναι άπαντες να κρατήσουν στο μυαλό τους αυτή την ανάλυση, καθώς με πέντε παιχνίδια ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός να ακολουθούν, είναι πιθανό να την ξαναβρούμε μπροστά μας να μας «φωνάζει».

Όταν δεν ξέρεις τι να κάνεις ένα υπερόπλο

Για τα δεδομένα του σαουδαραβικού ποδοσφαίρου, πάντως, ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς αποτελεί υπερόπλο. Κι όμως, φέτος, ούτε ο Χιλιανός Χοσέ Σιέρα, ούτε ο πρώην του Παναθηναϊκού, Χεν Τεν Κάτε μπόρεσαν να τον αξιοποιήσουν. Ίσως αυτό εξηγεί γιατί αμφότεροι απολύθηκαν.

Ο Ολλανδός τεχνικός, μόλις πριν από έξι μέρες και αφού συμπλήρωσε μόλις τρεις μήνες παρουσίας στον πάγκο της Αλ Ιτιχάντ (την καθοδήγησε μόλις σε εννιά ματς, με επτά ήττες και δύο νίκες).

Εδώ και τρεις μέρες τα ηνία της ομάδας της Τζέντα έχει αναλάβει ο Βραζιλιάνος, Φάμπιο Καρίλε και προφανώς έχει παίξει ρόλο σ' αυτό ο συμπατριώτης του Ρομαρίνιο, ενός από τους καλύτερους παίκτες της Αλ Ιτιχάντ, με τον οποίο είχε δουλέψει στην Κορίνθιανς.

Ίσως ο νέος προπονητής να ήθελε να βασιστεί πάνω στον «Πρίγιο», αλλά τώρα είναι μάλλον αργά.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.