Κυλώνης: Το μυαλό τους στις ρεβάνς

Θανάσης Κυλώνης21 Αυγούστου 2021

Oπως κινηθήκαμε τα τελευταία ΣΚ, εστιάζοντας στην κόντρα ομάδων που έχουν κούραση και αποπροσανατολισμό ελέω Ευρώπης, έτσι θα πορευτούμε και τώρα, μέχρι να ολοκληρωθούν τα πλέι οφ των τριών διοργανώσεων της UEFA.


Απ’ το σημερινό πρόγραμμα, δύο φαβορί αξίζουν κόντρας κατ’ εμέ. Το πρώτο χρονικά είναι στη Γαλλία η Μονακό. Οι Μονεγάσκοι δεν μπήκαν καλά στο νέο πρωτάθλημα και αυτό που τους «καίει» τη δεδομένη στιγμή είναι η ρεβάνς με τη Σαχτάρ στην Ουκρανία. Πολύ επικίνδυνη και σαφώς πιο ξεκούραστη η Λανς, παραδοσιακά βάζει δύσκολα στη Μονακό. Την παρούσα στιγμή δεν είναι για 1.75 ο άσος, τσιμπημένο το 4.50+ στο διπλό, χαλαρά σηκώνει και κάλυψη στο Χ.

Ούτε Λιλ θα έπαιζα. Εχει δύσκολη έξοδο στη Σεντ Ετιέν και τα 7 γκολ που δέχθηκε από Μετς και Νις στις δυο πρώτες αγωνιστικές φανερώνουν τα σοβαρά προβλήματα που έχει πίσω. Το κενό του Μενιάν (πήγε στη Μίλαν) κάτω από τα δοκάρια βγάζει… μάτι, όπως και η απουσία του Ρενάτο Σάντσεζ στα χαφ. Πιο πολύ ψήνομαι για το over του 2.25.

Στην Πορτογαλία, θα κοντράρω τη Μπενφίκα. Μεσοβδόμαδα γλίτωσε την ισοφάριση από την PSV χάρη στις επεμβάσεις του Βλαχοδήμου, την Τρίτη παίζει τη ρεβάνς στο Αϊντχόφεν και σίγουρα θα έχει το μυαλό της εκεί, πέραν της κούρασης που κουβαλά. Το απόλυτο νικηφόρο της σερί (5/5) νομοτελειακά θα λάβει σύντομα τέλος, δεν το αποκλείω αυτό να γίνει σήμερα κόντρα στη Ζιλ Βιθέντε, η οποία έχει κάνει το 2/2. Στο 5.50+ ο άσος της, θέλει και κάλυψη στο Χ βέβαια.

Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε και καλό ΣΚ, τα λέμε και ραδιοφωνικά το μεσημέρι, 14:00-17:00 στο Metropolis 95,5…


ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΜΟΝΑΚΟ – ΛΑΝΣ Χ2
ΣΕΝ ΕΤΙΕΝ – ΛΙΛ Over
ΖΙΛ ΒΙΘΕΝΤΕ – ΜΠΕΝΦΙΚΑ 1Χ

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.