«Ο Νάρεϊ είναι δεμένος με τη Φορτούνα, αλλά το μυαλό του είναι μόνο στον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team11 Ιουλίου 2022

Το σίριαλ με τη μεταγραφή του Κάλεντ Νάρεϊ στον ΠΑΟΚ συνεχίζεται, με τον ποδοσφαιριστή να πιέζει τη Φορτούνα Ντίσελντορφ να αποχωρήσει για να φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα, σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ.

Όπως τονίζουν οι Γερμανοί: «Ο Νάρεϊ είναι συμβατικά δεμένος με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ αλλά το μυαλό του είναι στην Ελλάδα. Θέλει οπωσδήποτε να πάρει μεταγραφή στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονικείς. Μέχρι στιγμής, οι δύο σύλλογοι δεν έχουν καταφέρει να συμφωνήσουν για το κόστος μεταγραφής. 

Η Φορτούνα αξιώνει γύρω στα δύο εκατομμύρια ευρώ, οι Έλληνες προσφέρουν σχεδόν τα μισά. Στο φιλικό με την Τβέντε, ο δεξιοπόδαρος εξτρέμ δεν βρέθηκε στην ομάδα και αντ' αυτού κάθισε δίπλα στον πάγκο με κακή διάθεση».

Ο αθλητικός διευθυντής της γερμανικής ομάδας, Κλάους Άλοφς, δεν έδειξε καθόλου ευχαριστημένος την συμπεριφορά του Νάρεϊ και φρόντισε να το δείξει με δηλώσεις του στη Bild: «Είμαστε έκπληκτοι. Δεν νιώθει πνευματικά ικανός να αγωνιστεί επειδή σκέφτεται την πιθανή αλλαγή του. Αυτό δημιουργεί δυσαρέσκεια και στον προπονητή του και σε εμάς. Αλλά δεν έχει νόημα να αγωνιστεί ένας παίκτης που βρίσκεται διανοητικά κάπου αλλού...».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.