Το μυαλό θα είναι (και) στο CAS

Γιώργος Στράντζαλης14 Φεβρουαρίου 2022

Κρίσιμη μέρα η σημερινή για τον ποδοσφαιρικό Αρη με δύο ανοικτά μέτωπα που έχουν κοινό παρονομαστή την παρουσία της ομάδας στα play off. Από τη μία ο αγώνας στους “Ζωσιμάδες”, που έχει οριακό χαρακτήρα στην προσπάθεια των Κιτρινόμαυρων για συμμετοχή στην 6άδα της βαθμολογίας. 

Από την άλλη ο… αγώνας στα δικαστήρια καθώς για σήμερα είναι προγραμματισμένη στο CAS να εκδικαστεί η υπόθεση της φερόμενης πλαστογραφίας του δελτίου του ποδοσφαιριστή Λάσκοφ. Σύμφωνα με την ενημέρωση που έλαβε η ΠΑΕ στις 5 Ιανουαρίου το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο θα εκδικάσει την προσφυγή της επί των αποφάσεων της Επιτροπής Δεοντολογίας και Εφέσεων της ΕΠΟ να τιμωρήσει την ομάδα με ποινή αφαίρεσης έξι βαθμών από την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν εκτιμώντας ότι είχε συμμετοχή στην υπόθεση πλαστογραφίας

Η απόφαση από το CAS, σύμφωνα με όσα γνωρίζουν οι ιθύνοντες της ΠΑΕ, αναμένεται να κοινοποιηθεί το αργότερο μέχρι την επόμενη εβδομάδα (ίσως γίνει γνωστή και τα επόμενα 24ώρα), συνεπώς θα γνωρίζουν άμεσα αν επιστραφούν οι έξι βαθμοί και φυσικά αυτό θα αλλάξει τα δεδομένα στον βαθμολογικό πίνακα. 

Στον Αρη επικρατεί αισιοδοξία για δικαίωση, καθώς εκτιμούν ότι οι αποφάσεις στερούνται νομικής τεκμηρίωσης, αρνούνται κάθε συμμετοχή και σημειώνουν επίσης ότι είναι αφύσικο να επιβάλλεται ποινή αφαίρεσης βαθμών για μια ενέργεια που έγινε (περίπου) δύο χρόνια πριν την έναρξη της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.