Το «μπλέξιμο» με τον δίδυμο αδερφό του Μπράντον, Τζόρνταν Τόμας

Κώστας Πετρωτός19 Νοεμβρίου 2022

Ο Μπράντον Τόμας είναι ένας εξωστρεφής τύπος που του αρέσει να διασκεδάζει και μάλιστα αυτή την περίοδο βρίσκεται στο Ντουμπάι για μίνι διακοπές. Η αλήθεια είναι ότι το όνομά του έχει «παίξει» αρκετά στα social media και του χρεώνονται νυχτοπερπατήματα ενίοτε. 

Ο γράφων δεν έχει ιδία άποψη για να μπορεί να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει αυτά τα σενάρια, ωστόσο, είναι υποχρεωμένος να μεταφέρει μία πληροφορία και έναν προβληματισμό που του μεταφέρθηκε από άνθρωπο του στενού περιβάλλοντος του Ισπανού επιθετικού. Ο Μπράντον έχει έναν δίδυμο αδερφό, τον Τζόρνταν (τον βλέπετε στην φωτογραφία) και περνά αρκετό χρόνο στην Θεσσαλονίκη, μάλιστα, είναι μαζί του στο Ντουμπάι. 

Υπάρχουν αρκετά βράδια που ο Τζόρνταν βγαίνει για να διασκεδάσει τα βράδια στην Θεσσαλονίκη και πολύς κόσμος που τον βλέπει θεωρεί ότι είναι ο Μπράντον, με αποτέλεσμα να προκύπτουν σενάρια. Επαναλαμβάνουμε για να μην παρεξηγηθούμε. Δεν γνωρίζουμε τι κάνει στην ζωή του εκτός γηπέδων ο Μπράντον, οφείλουμε όμως να καταγράψουμε και αυτή την πληροφορία.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.