Το μπασκετικό τουρ της Εβίνα Μάλτση στη Θράκη!

Metrosport Team12 Νοεμβρίου 2021

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Κεσανλής

Τις τελευταίες ημέρες, η Εβίνα Μάλτση σε συνεργασία με το «Her World, Her Rules» και την ΕΟΚ επισκέφθηκε τις δύο τοπικές ομάδες μπάσκετ της Αλεξανδρούπολης, Εθνικό και Ολυμπιάδα, την τοπική ομάδα της Καβάλας, Αστέρα, αλλά είχε και μια συνάντηση με εκπρόσωπο της ομάδας από την Ξάνθη, τον Λεύκιππο.

Η σπουδαία Ελληνίδα αθλήτρια, επισκέφτηκε την γυναικεία προπόνηση του Εθνικού Αλεξανδρούπολη, μαθαίνοντας στα νεαρά κορίτσια τα...μυστικά του αθλήματος.

Στη συνέχεια, πήρε η σειρά η άλλη ομάδα της πόλης, η Ολυμπιάδα, με την Εβίνα Μάλτση να προπονεί το τμήμα κορασίδων/νεανίδων, χαρίζοντας στις αθλήτριες αξέχαστες εμπειρίες.

Ο επόμενος μπασκετικός...προορισμός για την κορυφαία Ελληνίδα παίκτρια όλων των εποχών, ήταν ο Αστέρας Καβάλας. Και εκεί, τα νεαρά κορίτσια της ομάδας, είχαν τη ευκαιρία να προπονηθούν και να παίξουν με την Εβίνα Μάλτση.

«Her World, Her Rules»

Το «Her World, Her Rules» είναι ένα μοναδικό έργο, το οποίο λειτουργεί με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με επικεφαλής τη FIBA ​​Europe. Έχει ως στόχο να προωθήσει το μπάσκετ γυναικών και κοριτσιών σε όλη την Ευρώπη μέσω διαφόρων δραστηριοτήτων που πραγματοποιούνται σε συνεργασία με τις Εθνικές Ομοσπονδίες.

Με αφορμή το παιχνίδι της Εθνικής Γυναικών κόντρα στην Πορτογαλία για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2023, που θα λάβει χώρα την Κυριακή (14.11.2021) στις 18.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ξάνθης “Φίλιππος Αμοιρίδης», η Εβίνα Μάλτση συναντήθηκε με μέλος του ΔΣ του Λεύκιππου Ξάνθης, συζητώντας σε πολύ καλό κλίμα για την ανάπτυξη του γυναικείου μπάσκετ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.