Το «Μorrison- Τhe Premium Rooftop» άνοιξε τις πύλες του για να υποδεχτεί τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ

Τάνια Δήμου08 Σεπτεμβρίου 2022

Τα αποκαλυπτήρια της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ …..συνδυάστηκαν με τα αποκαλυπτήρια του νέου all-day bar restaurant, «Morrison - The Premium Rooftop» ( 17 Νοέμβρη 87 ) στην Πυλαία , ιδιοκτησίας του προέδρου του «ασπρόμαυρου» τμήματος Κωνσταντίνου Αμοιρίδη.

Σε μια ιδιαίτερα χαρούμενη βραδιά γι΄ αυτόν, ο πρόεδρος της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ Κωνσταντίνος Αμοιρίδης υποδέχτηκε τις αθλήτριες του τμήματος , το προπονητικό τιμ αλλά και δημοσιογράφους και συνεργάτες στο «Μorrison- Τhe Premium Rooftop», το νέο του επιχειρηματικό εγχείρημα!

Ένα καταπληκτικό bar restaurant , στην πιο όμορφη ταράτσα της πόλης με φανταστική θέα και πιάτο όλη τη Θεσσαλονίκη ….που έδωσε το έναυσμα στα κορίτσια του Δικεφάλου να περάσουν στιγμές χαλάρωσης και να γνωριστούν καλύτερα μεταξύ τους.

Στο κάλεσμα του Κωνσταντίνου Αμοιρίδη βρέθηκαν από την αρχή οι αθλήτριες: Ιωάννα Πολυνοπούλου, Λιζέτ Χερέρα Μπλάνκο (Κούβα), ,Κυριακή Τερζόγλου, Ευαγγελία Μερτέκη, Πέιτον Κάφρει (ΗΠΑ), Μαρία Κλέπκου , Καταρζίνα Ζαροσλίνσκα Κρολ(Πολωνία) ,Αθανασία Λιάγκη, Όλγα Βεργίδου, Ελισάβετ Ηλιοπούλου Ειρήνη Μπιτσακτσή. Ελευθερία Γαργάλα, Ελένη Παπαδοπούλου . Οι Όλγα Στράντζαλη , Κυριακή Τερζόγλου, Μαρτίνα Ξανθοπούλου , Ανδρομάχη Τσιόγκα πήγαν αργότερα καθώς είχαν αγώνα στη Μίκρα με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Βοσνίας για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Πρώτος και καλύτερος έφθασε ο Ιταλός τεχνικός Μάρκο Φενόλιο συνοδευόμενος από τον γενικό αρχηγό Γιώργο Φουργκατσιώτη και λίγο αργότερα ο Θάνος Τερζής (βοηθός προπονητή), ο γυμναστής της ομάδας Λάμπρος Δάνας και ο στατιστικολόγος Θανάσης Τολούδης.

Οι «ασπρόμαυρες» έχουν ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό την προετοιμασία τους για την ερχόμενη απαιτητική σεζόν, με χαμόγελα και φιλοδοξίες και σταδιακά ανεβάζουν όλο και περισσότερο ρυθμούς αναμένοντας την έναρξη του πρωταθλήματος. Επιθυμία τους να φθάσουν όσο πιο ψηλά γίνεται σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την λαμπερή βραδιά:






Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.