Το μοντέλο Φερέιρα και πού χρειάζεται ενίσχυση

Κώστας Πετρωτός29 Μαρτίου 2020

Αν και διανύουμε περίοδο που η πανδημία του κορωνοϊού έχει επισκιάσει τα πάντα και προσπαθούμε να προσαρμοστούμε όλοι μας, η συνέντευξη του Ραζβάν Λουτσέσκου στο Metropolis 95,5 συζητήθηκε αρκετά. Κυρίως στο σκέλος της ανάλυσης που έκανε για την υποστήριξη που δεν ήταν επαρκής προς τον Αμπέλ Φερέιρα. Η αλήθεια είναι ότι τα δύο προηγούμενα χρόνια, ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε πάρει πάνω του όλη την στρατηγική στο πώς θα προστατεύει το ποδοσφαιρικό τμήμα. 

Εκείνος είχε αναλάβει την επικοινωνία με τον Ιβάν Σαββίδη και με τον κόσμο της ομάδας, εκείνος είχε αναλάβει την σχέση με τους παίκτες σε απόλυτο βαθμό από ένα σημείο και μετά, γιατί αρχικά ένα κομμάτι αυτής της δουλειάς το είχε και ο Λούμπος Μίχελ. 

Ο Ρουμάνος τεχνικός, όμως, γνώριζε πρόσωπα και πράγματα και κυρίως την ελληνική πραγματικότητα, κάτι που δεν συμβαίνει με τον Αμπέλ Φερέιρα που τώρα κάνει τα πρώτα βήματά του ως πρώτος προπονητής. Ο Πορτογάλος έχει δίπλα του έναν πολύ ελπιδοφόρο τιμ μάνατζερ όπως ο Χρήστος Καρυπίδης, αλλά κι αυτός ανέλαβε για πρώτη φορά και δεν του είχε δοθεί από την αρχή απόλυτη προτεραιότητα. Πλέον, όμως, κι αυτοί είναι πιο έμπειροι.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.