Το μομέντουμ δείχνει Μάντσεστερ…

Νίκος Κουλιανός24 Οκτωβρίου 2020

- Υπό την σκιά του Covid 19 γίνονται κανονικά ή μάλλον σχεδόν κανονικά όλα τα πρωταθλήματα στην Ευρώπη. Δεν γίνεται και διαφορετικά θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τον ιό μέχρι να βρεθεί οριστικά το φάρμακο. Στο πρόγραμμα έχουμε αρκετά μεγάλα ματς και δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι ερχόμαστε από Ευρωπαική εβδομάδα, ενώ ακολουθεί άλλη μια μπροστά μας. Μετά τις απαραίτητες διευκρινήσεις, πάμε να δούμε τα ματς που θα μας απασχολήσουν…

- ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ- ΤΣΕΛΣΙ: Μεγάλο ντέρμπι στο νησί, ανάμεσα σε δύο ομάδες που θεωρητικά θα παλέψουν ακόμα και για το πρωτάθλημα. Καμία ωστόσο δεν πείθει ότι μπορεί να το πετύχει για διαφορετικούς λόγους. Το σίγουρο είναι ότι η Μάντσεστερ μετά το διπλό στο Παρίσι μεσοβδόμαδα έχει το μmomentum να προχωρήσει σε μια νίκη γοήτρου και ουσίας, καθώς η Τσέλσι συνεχίζει να ψάχνει αγωνιστικό προφίλ και προβληματίζει.

- ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ – ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ: Ματσάρα. Οι δύο ομάδες που έπεσαν κατηγορία δείχνουν με το καλημέρα στην Champioship, ότι θέλουν και μπορούν να επιστρέψουν άμεσα στα μεγάλα σαλόνια.Τόσο η Γοόυτφορντ αλλά και η Μπόρνμουθ εμφανίζονται πειστικές και στη μεταξύ τους σύγρκουση κανείς δεν θέλει να χάσει. Θα ρισκάρω με την ισοπαλία που έρχεται άλλωστε διαρκώς ανάμεσα στις δύο ομάδες, καθώς μετρούν τα τελευταία 6 χρόνια, πέντε ισοπαλίες!

- ΡΕΝΤΙΝΓΚ – ΡΟΔΕΡΑΜ: Οι αποδόσεις υποτιμούν την πρωτοπόρο και αήττητη Ρέντιγνκ. Πηγαίνει τρένο μέχρι στιγμής και βρίσκει την μόνιμη πελάτισσά της Ρόδεραμ που δείχνει να μην πατά καλά τελευταία.Ο άσος σε αποδόσεις του 2.20 τον λές και Value bet.

- ΜΑΙΝΤΖ – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Η Μάιντζ μέχρι στιγμής δεν βλέπεται.Η άμυνά της μπάζει ενώ βάζει γκολ με το σταγονόμετρο. Σε αντίθεση με την Γκλάντμπαχ που αρχίζει ανεβάζει στροφές και παρουσιάζεται από ματς σε ματς καλύτερη. Θεωρώ ότι τα «πουλάρια» έχουν ευκαιρία νίκης και το διπλό συνδυαστικά με το over,

- ΕΡΖΟΥΡΟΥΜ – ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ: Η Ερζορούμ παρότι νεοφώτιστη στέκεται περίφημα μέχρι στιγμής, παρότι το ρόστερ της δεν είναι και ότι καλύτερο.Στον αντίποδα έχουμε πολύ γκρίναι για την Γαλατά,που έρχεται από μια σειρά αρνητικών αποτελεσμάτων. Το «αλεξικέραυνο» Φατίξ Τερίμ προς το παρών αντέχει τους κραδασμούς, αλλά μόνο με νίκες θα επανέλθει η ηρεμία. Το διπλό κοντά στο δίφραγκι έχει αξία.

- ΛΑΤΣΙΟ – ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Η Λάτσιο έψαχνε μια μεγάλη νίκη και την βρήκε απέναντι στην Ντόρτμουντ μεσοβδόμαδα. Η επιστροφή του Ιμόμπιλε στην επίθεση έδωσε πολλές λύσεις και ποιότητα στον Ινζάκι που νιώθει ήδη καλύτερα. Η Μπλόνια στον αντίποδα που παίζει ανοιχτό ποδόσφαιρο δεν κλέινεται και το ίδιο θα κάνει και στο «Ολυμπικο». Περιμένω αρχικά combo και στην συνέχεια κοιτάμε προς έδρα πλευρά.

- ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΡΕΑΛ: El classicο χωρίς κόσμο, χωρίς Κριστιάνο και τις δύο ομάδες να έρχονται από ήττες εντός συνόρων το λές και υποβαθμισμένο. Σε κάθε περίπτωση το ματς θα τραβήξει τα βλέμματα , ειδικά μετά την ήττα μεσοβδ’ομαδα της Ρεάλ από την Σαχτάρ και το …τηλεσίγραφο της διοίκησςη προς τον Ζιντάν. Θεωρώ ότι η Μπαρτσελόνα έχει την ευκαιρία να βυθίσει ακόμα περσσότερο την Βασίλισσα στα προβλήματα της και ο άσος διπλασιαμσού έχει λογική.

* Νίκο μου εγω βλεπω και οβερ 3,5 στο Μπέργκαμο!


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.