Το μήνυμα του Καντζούρη στην κοπή πίτας των ακαδημιών του Ηρακλή

Στέλιος Παρθενάκης23 Φεβρουαρίου 2020

Με μεγάλη συμμετοχή και πολλά χαμόγελα πραγματοποιήθηκε και φέτος στο Ιβανώφειο η κοπή της βασιλόπιτας της Ακαδημίας του Ηρακλή.

Το σπίτι του Ηρακλή γέμισε από παιδιά με κυανόλευκες στολές σε μια εκδήλωση που είχε μόνο χαμόγελα και διαγωνισμούς. Από κοντά και οι γονείς των μικρών αθλητών.

Το γενικό πρόσταγμα είχε ο Χρήστος Παπαδούλης, που ευχαρίστησε τους πάντες για την παρουσία τους σε μια πολύ ευνοϊκή συγκυρία για τον σύλλογο με την καλή πορεία του συλλόγου σε ανδρικό επίπεδο.

Παρόντες εκ μέρους της ΚΑΕ ο αντιπρόεδρος Δ.Κοντοτάσιος, ο προπονητής Η.Καντζούρης, ο team manager Γ.Τσιάρας, ο Θοδωρής Ζάρας και ο Τζίμι Γκάβιν. “Είναι μεγάλη τιμή για μένα που βρίσκομαι στον Ηρακλή και το μόνο που μπορώ να πω είναι να κυνηγάτε τα όνειρά σας. Το μπάσκετ είναι πάνω από όλα αγάπη και προπόνηση. Ποτέ μη σταματήσετε να πιστεύετε στους εαυτούς σας”, είπε στην ομιλία του ο κόουτς του “Ημίθεου” Ηλίας Καντζούρης. Ακολούθησαν σχετικές τοποθετήσεις τόσο από τον Γιώργο Τσιάρα, τον Γιάννη Τσουμή, τον Διονύση Κοντοτάσιο και τον Θόδωρο Ζάρα.

Ακολούθησαν διαγωνισμοί και διπλά ανάμεσα στα μέλη της Ακαδημίας, ενώ μετά έγινε η κοπή της πίτας με τις ευχές να υπάρχουν υγεία και επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα για την κυανόλευκη οικογένεια.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.