Το μήνυμα του Ιβάν: «Δώστε τα όλα για το Champions League»

Κώστας Πετρωτός09 Αυγούστου 2020

Η πολύμηνη φυσική απουσία του Ιβάν Σαββίδη, ελέω κορωνοϊού, από την Τούμπα, το «Μακεδονία Παλλάς» και συνολικά από τους χώρους που έχουν συνδεθεί με τον ΠΑΟΚ δεν σημαίνει ότι ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου δεν παρακολουθεί στενά τα όσα συμβαίνουν στην ομάδα και δεν είναι εκείνος που καθορίζει το πλάνο πάνω στο οποίο κινούνται τα πάντα στον σύλλογο.

Η έλευση του Όλαφ Ρέμπε είναι η πιο τρανταχτή απόδειξη επ' αυτού, ωστόσο, αν ορισμένοι νομίζουν ότι ο Γερμανός αθλητικός διευθυντής, όπως και οι διοικούντες την ΠΑΕ κινούνται χωρίς να έχουν πάρει ξεκάθαρες εντολές από τον ιδιοκτήτης της ομάδας, τότε έχουν μία τελείως παραποιημένη εικόνα της πραγματικότητας.

Εδώ και αρκετές μέρες, η οικογένεια Σαββίδη έχει φροντίσει να ξεκαθαρίσει ποιος είναι ο βασικός στόχος στην εκκίνηση της νέας σεζόν. Ναι, υπάρχει η ανάγκη για ανανέωση, για την προσθήκη νέου αίματος στην ομάδα, όμως η βασική εντολή που έχει δώσει ο Ιβάν Σαββίδης προς όλους όσοι ασχολούνται με την ομάδα είναι μία: «Δώστε τα όλα για το Champions League».

Ο αγώνας της 25ης ή 26ης Αυγούστου για τον δεύτερο προκριματικό της κορυφαίας διοργάνωσης, πρώτος επίσημος της σεζόν είναι και ο πλέον κομβικός. Αν ο ΠΑΟΚ προκριθεί, διασφαλίζει την είσοδο σε ομίλους του Europa League και παράλληλα βάζει τις βάσεις να διεκδικήσει κάτι στο οποίο είχε φτάσει τόσο κοντά και πριν δύο χρόνια.

Κι αυτό ακριβώς είναι κάτι που έχει επισημάνει και ο ίδιος ο Σαββίδης και γι αυτό ο ΠΑΟΚ δεν πήγε σε ολική ανανέωση της ομάδας. Θεωρεί ότι ο ΠΑΟΚ είναι τόσο κοντά στον μεγάλο στόχο του, που πρέπει να γίνουν προσεκτικές κινήσεις για να διεκδικήσει όλες τις πιθανότητές του.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.