Το μήνυμα του Αυγενάκη για την επανέναρξη των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων

Metrosport Team20 Οκτωβρίου 2022

Ο κύβος ερρίφθη και η επανέναρξη των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων είναι γεγονός, καθώς στη σημερινή (20/10) συνεδρίαση η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ πήρε την απόφαση να επαναρχίσουν άμεσα τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, τα οποία είχαν μπει στον "πάγο".

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, με ανάρτηση του στο Twitter έστειλε το δικό του μήνυμα: «Η λογική επικράτησε απέναντι στις εμμονές. Η τάξη, που επιζητά η συντριπτική πλειονότητα, επικράτησε της αταξίας των ελάχιστων. Ώρα για ποδόσφαιρο. Έτοιμοι να συνεργαστούμε περαιτέρω για να βρεθεί το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο εκεί που πραγματικά αξίζει!», έγραψε χαρακτηριστικά στον επίσημο λογαριασμό του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ: «Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ κατά την σημερινή της συνεδρίαση έλαβε την ακόλουθη απόφαση. Τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της χώρας να επαναρχίσουν άμεσα, έπειτα και από την εκπεφρασμένη επιθυμία πολλών σωματείων, παραγόντων, γονέων και αθλητών να επιστρέψουν σε αγωνιστική δραστηριότητα. Τονίζεται, ωστόσο, ότι για την ΕΠΟ, το όλο θέμα του Μητρώου Αθλητικών Σωματείων δεν τελειώνει σήμερα, αλλά μόλις αρχίζει».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.