Το μήνυμα του Αουγκούστο για την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ: «Αποχαιρετώ το σύλλογο που άλλαξε τη ζωή μου»(vid)

Metrosport Team12 Αυγούστου 2023

Η μεταγραφή του Ντάγκλας Αουγκούστο από τον ΠΑΟΚ στη Ναντ ολοκληρώθηκε, ο Βραζιλιάνος παρουσιάστηκε από τους Γάλλους και έπειτα ακολούθησε ένας αποχαιρετισμός του στον Δικεφάλου.

Πιο συγκεκριμένα, ο 26χρονος πρώην μέσος του Δικεφάλου, έγραψε ένα μακροσκελές μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και το συνόδεψε με ένα βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του.

«Σήμερα αποχαιρετώ τον σύλλογο που άλλαξε τη ζωή μου και τη ζωή της οικογένειάς μου. Πέρασα τέσσερα χρόνια στον ΠΑΟΚ, τέσσερα υπέροχα χρόνια στην πόλη της Θεσσαλονίκης, όπου έζησε υπέροχες στιγμές το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Θα κρατήσω μαζί μου όλα τα μαθήματα που έμαθα ως παίκτης του ΠΑΟΚ και θα είμαι πάντα ευγνώμων που αυτή η ομάδα μου άνοιξε τις πόρτες για την Ευρώπη.

Στη Θεσσαλονίκη γεννήθηκαν οι δύο κόρες μου και μπορώ να επιβεβαιώσω πως δεν θα ξεχάσω ποτέ τον ΠΑΟΚ αλλά και την πόλη. Ή μήπως να πω την πόλη και την ομάδα της; Γιατί η Θεσσαλονίκη έχει μόνο μία ομάδα. Θα είμαι πάντα ένας από εσάς, ΠΑΟΚάρα. Σας ευχαριστώ όλους, ειδικά την οικογένεια Σαββίδη».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.