Το μήνυμα Γκολιδάκη για το χαμό των οπαδών του ΠΑΟΚ και των γυναικών στη «Βιολάντα»

Metrosport Team28 Ιανουαρίου 2026

«Οι σκέψεις μας και η συμπαράστασή μας είναι με τις οικογένειες των θυμάτων», σημειώνει ο Διαμαντής Γκολιδάκης σε μήνυμά του στα social media για τις τραγωδίες στη Ρουμανία και τα Τρίκαλα, ενημέρωνοντας παράλληλα ότι η κοπή πίτας στο πολιτικό γραφείο του μετατίθεται για τις 14 Φεβρουαρίου.

Ο βουλεςυτής Α Θεσσαλονίκης και ο αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, σημειώνειο αναλυτικά:

«Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι ,

Αυτές τις ημέρες βιώνουμε όλοι βαθιά θλίψη, τόσο για τον άδικο χαμό των νέων ανθρώπων, φιλάθλων του ΠΑΟΚ στη Ρουμανία όσο και για την τραγική απώλεια των γυναικών που εργάζονταν στην μπισκοτοβιομηχανία "Βιολάντα" .

Σε ένδειξη σεβασμού και βιώνοντας απόλυτα τα συναισθήματα του συλλογικού εθνικού πένθους, η προγραμματισμένη κοπή της βασιλόπιτας του πολιτικού μου γραφείου, που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί αυτή την Κυριακή, μετατίθεται για το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου το απόγευμα (θα ενημερωθείτε με νεότερη ανακοίνωση για τις λεπτομέρειες). Οι σκέψεις μας και η συμπαράσταση μας, είναι με τις οικογένειες των θυμάτων».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Μαζί και στο spotify




Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.