Το μήνυμα για τη νέα γενιά και η υποχρέωση για το νέο πλάνο

Κώστας Πετρωτός12 Ιουνίου 2020

Ο Γιώργος Σαββίδης επιβεβαίωσε με μία ανάρτηση στο instagram την έμφαση που δίνει πλέον ο ΠΑΟΚ στην προώθηση των νεαρών ταλέντων που παράγουν οι Ακαδημίες του ΠΑΟΚ. Ανέβασε μία φωτογραφία του Χρήστου Τζόλη που έκανε το ντεμπούτο του κόντρα στον Ολυμπιακό και την συνόδευσε με το σχόλιο: «Συνέχισε, πιστεύουμε σε εσένα και σε ολόκληρη την νέα γενιά του ΠΑΟΚ».

Πολύ σωστά πράττει ο υιός Σαββίδη και υπογραμμίζει την πολιτική της προώθησης νέων παικτών, από την άλλη, οφείλει να γνωρίζει, τόσο ο ίδιος όσο και άπαντες εντός ΠΑΕ, ότι για να αξιοποιηθούν σωστά και να μην «καούν» οι ταλαντούχοι παίκτες είναι υποχρέωση της ΠΑΕ να εκπονήσει ένα σωστό πλάνο.

Η αλήθεια, μάλιστα, είναι ότι η επιλογή του Φερέιρα να βάλει τον Τζόλη να αγωνιστεί στο ματς με τον Ολυμπιακό που είχε πλασαριστεί ως τελικός, δεν μπορεί να εκληφθεί ως κίνηση ύπαρξης πλάνου. Όπως και να 'χει, όμως, και μόνο που ο πιτσιρικάς που σκοράρει φέτος κατά ριπάς με την Κ19 βγήκε στην βιτρίνα είναι καλό. Ας φροντίσει ο ΠΑΟΚ να τον εντάξει στην πρώτη ομάδα σταδιακά χωρίς κίνδυνο παρεκτροπής. Και το ίδιο ισχύει και για κάθε άλλο νεαρό που αποφασιστεί ότι θα ενεργοποιηθεί από εδώ και στο εξής.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.