«Το Metropolis 95.5 έρχεται στη δουλειά σου και κερνάει Pizza Fan σε όλους»!

Metrosport Team25 Σεπτεμβρίου 2020

Εργάζεσαι σε ιδιωτική εταιρεία , στο δημόσιο, σε περίπτερο, η μήπως σε ταξί…?Όπου κι αν δουλεύεις, εμείς θα είμαστε εκεί!

Συντονίσου καθημερινά με τις εκπομπές.

Μόλις οι παραγωγοί σε ανύποπτο χρόνο δώσουν το σύνθημα: «Το Metropolis 95.5 έρχεται στη δουλειά σου και κερνάει Pizza Fan σε όλους», κάλεσε στο 2310909090, μπες στην κλήρωση και κέρδισε από Δευτέρα έως Παρασκευή το μεσημεριανό γεύμα για σένα και τους συναδέλφους σου.

Κληρώσεις καθημερινά στις 16:50 το απόγευμα στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο. Ο Κώστας Πετρωτός, o Βασίλης Βλαχόπουλος και η Τάνια Δήμου, θα σε καλέσουν στον αέρα για να σου ανακοινώσουν ότι εσύ είσαι ο αγαπημένος της παρέας! Μόλις το σηκώσεις πες: «Metropolis 95.5 ………..και κέρδισες»!

Δεν ξέρω εσείς πόσο διασκεδάζετε αυτή την εποχή, εγώ πάντως κρατάω τις αγαπημένες συνήθειες. Πίτσα στον καναπέ και ταινία ή αγώνα χωρίς να επιτρέπεται να με ενοχλήσει κανείς. Η προσφορά της Pizza Fan για το Σεπτέμβριο είναι ότι πρέπει. Μία πίτσα 12 τεμαχίων και δύο αναψυκτικά 330 ml 9.90 ευρώ. Καλέστε στο 18111 ή κάντε παραγγελία online.

Διαβάστε τους όρους εδώ

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.