Το μέλλον του Πασχαλάκη κρατά σταντ μπάι και τον Ζίβκοβιτς

Κώστας Πετρωτός08 Μαΐου 2022

Είναι το πιο μεγάλο θέμα στις ανανεώσεις του ΠΑΟΚ και αυτό που θα κρίνει συνολικά το τι κάνει ο Δικέφαλος με τους τερματοφύλακές του: Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη που διάγει μία εξαιρετική σεζόν με 50 συμμετοχές ως τώρα (η καλύτερη σεζόν του ήδη), κρατώντας ακόμη, μαζί με τον Κάρλγκρεν της Ράντερς, την καλύτερη επίδοση σε επεμβάσεις στο Conference League (36). 

Απόδειξη των υψηλών πτήσεων που έχει κάνει φέτος είναι ότι έχει πάρει τρεις φορές τον τίτλο του MVP του μήνα: Τον Σεπτέμβριο, τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο.

Με τον διεθνή γκολκίπερ δεν έχει γίνει ακόμη αναλυτική συζήτηση από πλευράς Μπότο, παρότι είναι δεδομένη η επιθυμία του Ραζβάν Λουτσέσκου να τον κρατήσει και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχει και μία άριστη σχέση μεταξύ του υψηλόσωμου πορτιέρε με τον προπονητή τερματοφυλάκων, Ζοσέ Μορέιρα και στο πρόσωπό του αναγνωρίζει ότι τον έχει βοηθήσει τα μέγιστα να παρουσιάζει το πολύ καλό φετινό πρόσωπό του.

Η απόφαση των δύο πλευρών είναι να κάνουν τις όποιες συζητήσεις στο τέλος της περιόδου, ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι ο Πασχαλάκης έχει αρχίσει να δέχεται κρούσεις από διάφορες ομάδες του εξωτερικού και κυρίως της Αραβίας και αυτό μπορεί να φέρει στα πόδια του ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο, αρκετά πάνω από τις 700.000 ευρώ με τις οποίες αμείβεται στον ΠΑΟΚ. 

Πώς υποδέχονται όλα αυτά τα δεδομένα στην Τούμπα; Θέλουν να κρατήσουν τον Πασχαλάκη στην Τούμπα και να πάρουν και έναν νεαρό, παράλληλα, όμως, προετοιμάζονται και για το αντίθετο σενάριο. Σε αυτή την περίπτωση, είναι πολύ πιθανό να μείνει ο Ζίβκοβιτς (επίσης τελειώνει το συμβόλαιό του) και να ψάξει ο ΠΑΟΚ για ένα βασικό γκολκίπερ. Ήδη, μάλιστα, έχουν γίνει συζητήσεις με την πλευρά του έμπειρου Σέρβου που είναι σταντ μπάι, περιμένοντας τις εξελίξεις με τον Πασχαλάκη.

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι αυτή την περίοδο ο Πασχαλάκης έχει ήδη βάλει μπρος να χτίσει το δικό του σπίτι στην Θεσσαλονίκη, κάτι που στην παρούσα φάση δηλώνει και την συνολική σχέση του με την πόλη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.