Το μέλλον του ΠΑΟΚ είναι παρόν!

Αρις Νικολάκης25 Μαΐου 2021

Λοιπόν, να τακτοποιήσουμε τα παλιά και νια να προχωρήσουμε στα σημερινά…

Κι έχουμε, να λέμε:

  • Τέσσερα Κύπελλα σε πέντε χρόνια καθιστούν τον ΠΑΟΚ (του Ιβάν Σαββίδη, για να τα λέμε τα πάντα, όλα) υπερδύναμη. Κι επειδή οι υπερδυνάμεις είναι, ο ΠΑΟΚ είναι μία εξ αυτών. Κι άλλοι; Τρώνε την σκόνη του…
  • Το Σάββατο ο ΠΑΟΚ κέρδισε προπονητή. Ο Πάμπλο Γκαρσία έκανε κατ’ αρχήν αυτό το οποίο ξέρει, να κάνει καλύτερα από τον καθένα. Εμφύσησε ψυχή στα άψυχα σώματα των παικτών του. Και σφυρηλάτησε στα αποδυτήρια ομάδα μαχήτρια μέχρι εσχάτων! Δικαίωσε συνάμα και τον Ιβάν Σαββίδη για την επιλογή του και τον κόσμο του ΠΑΟΚ για την απύθμενη εμπιστοσύνη του.
  • Ο ΠΑΟΚ (ξανα)κέρδισε τερματοφύλακα. Μαζί του (ξανα)κέρδισε κι η εθνική Ελλάδας. Έτριβε και τα μάτια και τα χέρια του ο Τζον φαν Σιπ στον Τελικό με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη. ‘Ήταν «φτιαγμένος», βλέπετε, ο διεθνής «κίπερ» από την αποθέωση του κόσμου, στην τελευταία προπόνηση στην Τούμπα.
  • Με τον Μίκαελ Κρμέντσικ ο ΠΑΟΚ κέρδισε ένα φορ …παγοθραυστικό με ευκινησία πιρόγας! Μαζί με τον Κάρολ Σφιντέρκσι μοιάζουν με τις δυο πλευρές … ελβετικό σουγιά. Δίδυμο πολυεργαλείο!
  • Άναψε πάλι, μία φούντωση, μία φλόγα στην ψυχή του Ιβάν Σαββίδη. Από εκεί που είχε «χαλαστεί»… «Φτιάχθηκε» για μεγάλα σχέδια ο «τσάρος της Τούμπας!

Και προχωρούμε στα σημερινά...

Λέγαμε τις προάλλες για Τελικούς… θεία δίκη. Έτσι τούς διαμορφώνει ο ΠΑΟΚ, τελικά. Επιχείρησαν, να τον διαλύσουν με τη συνωμοσία (υπό την ανοχή ή ενοχή της Πολιτείας) για πολυιδιοκτησία. Έσκαψαν τον λάκκο του. Έπεσαν οι ίδιοι μέσα. Λύσσαξαν, για να τον διαλύσουν. Τον γονάτισαν με την κατάφωρη αδικία. Δεν τον ισοπέδωσαν.

Και τον ΠΑΟΚ δεν τον κλαίς. Εκεί που πάει να τον σβήσουν… Άντριεύει και θεριεύει. Κι ούτε ψύλλος στον κόρφο τους, πλέον…

Εάν κι εφ’ όσον (κι) αυτό το Κύπελλο δεν είναι θεία δίκη, τότε τι είναι;

Το μέλλον πάντως, του ΠΑΟΚ είναι παρόν! Το γεγονός είναι η κορωνίδα των πολλαπλών ωφελειών από τη νέα δαφνοστεφή απαστράπτουσα στέψη του ως Κυπελλούχου. Αρκεί φυσικά – για την αξιοποίηση του γεγονότος- όλα τα παθήματα του ΠΑΟΚ ως οργανισμού (από τα γραφεία της ΠΑΕ μέχρι τα αποδυτήρια της ομάδας) να καταστούν μαθήματα.

Παρεμπιπτόντως… Υπάρχει κάποια εξέλιξη στην υποχρέωση του ΠΑΟΚ να κυνηγήσει μέχρι να πατήσουν μαύρο χιόνι όσους κατάφωρα τον αδίκησαν;

ΥΓ 1: Τη σημαία του «δικέφαλου» στο Δημαρχείο… Γιατί δεν την κρατούν μόνιμα; Κάθε χρόνο η Θεσσαλονίκη γιορτάζει μόνον δικούς του τίτλους. Ποιός να συγκριθεί μαζί του;

ΥΓ 2: Σαρανταποδαρούσα ο «εξαποδό». Κάθε λίγο και λιγάκι… Σπάει ένα ποδάρι του! Κι ο ΠΑΟΚ κατακτά βαρύτιμα Τρόπαια.

ΥΓ 3 : Έργο Πάμπλο Γκαρσία. Χριτς, χρατς. Ένα σώμα, μία ψυχή ο «δικέφαλος». Τούτο αναδείχθηκε περίτρανα με τις παρουσίες Ίνγκασον, Ουαγκέ και Μιχαηλίδη στην …ατμόσφαιρα του Τελικού!

ΥΓ 4: Έστειλε συγχαρητήρια στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο υφυπουργός Αθλητισμού. Εάν ναι… Πότε και πως;

ΥΓ 5: Μη λησμονείτε πως ο Αμπέλ Φερέιρα δεν έκρινε απαραίτητο τον Αντελίνο Βιεϊρίνια για τον «δικό» του ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.