Μανδρίνος: «Χρειάζεται στελέχωση ατόμων στη διοίκηση ο ΠΑΟΚ, δεν κάνει φέτος πορεία πρωταθλητισμού»

Metrosport Team23 Δεκεμβρίου 2020

«Το μεγαλύτερο όφελος στον ΠΑΟΚ θα ήταν να έχει άτομα που να... αναδεικνύουν τα προβλήματα της ομάδας», δήλωσε χαρακτηριστικά στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» το πρώην μέλος της διοίκησης της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, Ανδρέας Μανδρίνος σχολιάζοντας την κατάσταση στον φετινό Δικέφαλο αγωνιστικά και κυρίως εξωαγωνιστικά

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αν θυμάστε καλά πριν από ένα χρόνο σας είχα πει ότι ο ΠΑΟΚ για να βοηθηθεί, χρειάζεται στελέχωση ατόμων στη διοίκηση. Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ διοικητικά δεν είναι τωρινό, αλλά χρόνιο πρόβλημα. Αν είχε στελέχη θα μπορούσε να είχε ξεπεράσει αρκετούς σκοπέλους. 

Όταν είχε παρουσιαστεί το θέμα με την Ξάνθη ο ΠΑΟΚ αν είχε στελέχη, θα είχαν πάρει άλλη τροπή τα πράγματα. Λείπει η ελεύθερη βούληση και να ακουστούν τα λάθη της διοίκησης ακόμα και του ίδιου του ιδιοκτήτη. 

Ένα μόνο άτομο δεν μπορεί να τρέχει για όλα τα θέματα. Θέλει για κάθε τομέα άτομα. Ο ΠΑΟΚ δεν βαδίζει σε πορεία πρωταθλητισμού τη φετινή σεζόν, μακάρι να το κατακτήσει, αλλά ο Γκαρσία πρέπει να διαχειριστεί πρώτα τα αποδυτήρια που δεν είναι καλά. 

Αν θα κάνει δουλειά, θα φανεί στα τρία χρόνια παρουσίας του στον πάγκο κι όχι στην πρώτη του σεζόν. Το ρόστερ έχει ελλείψεις, δέχεται χτυπήματα από παντού και το 50-50 στους αγωνιστικούς χώρους δεν υπάρχει κι είναι δύσκολο να φτάσει φέτος στην κορυφή. 

Πρέπει να ξεπεράσει και το πρόβλημα με το FFP, παρόλο που πήρε ανάσα με την πρόκριση επί της Μπενφίκα. Ο ΠΑΟΚ βαδίζει σε βίαιη προσαρμογή. Το θετικό σε όλο αυτό είναι ότι ο Δικέφαλος δίνει ευκαιρίες σε νέα παιδιά και το μέλλον του μπορεί να είναι πιο ευοίωνο. 

Τα επόμενα χρόνια δεν θα υπάρχουν σίγουρα έσοδα από την Ευρώπη. Αυτά που λέω εγώ έπρεπε να τα έλεγε από πρώτο χέρι η διοίκηση για να καταλάβει ο κόσμος που βαδίζει και ποιοι είναι οι στόχοι του συλλόγου. Τα νούμερα που έχει βάλει ο Σαββίδης στον ΠΑΟΚ είναι απίστευτα. Πρέπει να γίνεται καλύτερη διαχείριση και προγραμματισμός. Έπρεπε να υπάρχουν άτομα που προβλέπουν. Με τόσα χρήματα που έχουν δοθεί από τον κ. Σαββίδη θα έπρεπε όλα να λειτουργούν ομαλά. Τουλάχιστον 2-3 άτομα τύπου Γκαγκάτση χρειάζεται ο ΠΑΟΚ. Το μεγαλύτερο όφελος στον ΠΑΟΚ θα ήταν να έχει άτομα που να αναδεικνύουν τα προβλήματα της ομάδας».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.