Το μεγάλο στοίχημα του Πάμπλο Γκαρσία

Κώστας Πετρωτός10 Απριλίου 2021

Το διπλό επί της ΑΕΚ είναι το πρώτο μεγάλο εγχώριο αποτέλεσμα της εποχής Γκαρσία, μία νίκη που συνδέεται με την προοπτική ο ΠΑΟΚ να επιστρέψει στα τρόπαια. Πανηγυρίστηκε από παίκτες και Γκαρσία γιατί έβγαλε τον Δικέφαλο από μία δύσκολη περίοδο και παράλληλα δίνει την ευκαιρία για την ώθηση που έψαχνε επί εβδομάδες ο Ουρουγουανός τεχνικός για την ομάδα του.

Ο «Κανάριο», αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού, φρόντισε να στείλει το μήνυμα στους ποδοσφαιριστές του ότι πλέον πρέπει όλοι να παλεύουν για το αποτέλεσμα έτσι ώστε στο φινάλε της σεζόν, ο ΠΑΟΚ να κρατήσει το κεκτημένο της συμμετοχής σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και το κυριότερο να φτάνουν μέχρι το τέλος στον θεσμό του Κυπέλλου για να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα να φέρουν μία κούπα στην Τούμπα την φετινή δύσκολη σεζόν.

Για τον 43χρονο τεχνικό, ένα σερί νικών στο Πρωτάθλημα και η κατάκτηση του Κυπέλλου αποτελούν και προσωπικά στοιχήματα που θα κάνει τα πάντα για να τα κερδίσει.

Ο Γκαρσία θέλει να ανταποδώσει στον Ιβάν Σαββίδη την ευκαιρία που του έδωσε χρίζοντάς τον προπονητή της πρώτης ομάδας και να του στείλει με αυτό τον τρόπο το μήνυμα ότι είναι έτοιμος για να αναλάβει και την πρόκληση του χτισίματος του νέου ΠΑΟΚ από το καλοκαίρι.

Εχει ήδη δείξει στους παίκτες του πόσο σημαντικό επίτευγμα θα είναι αυτό και για εκείνους και πλέον προσπαθεί να τους κρατήσει όλους ενωμένους σαν μια γροθιά να κάνουν ένα πετυχημένο φινάλε προσφέροντας χαρά τόσο στον κόσμο της ομάδας όσο και στον ιδιοκτήτη της που πάντα επιβραβεύει όσους προσφέρουν.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.