Το μεγάλο στοίχημα του Ουάρντα είναι η Εθνική

Κώστας Πετρωτός20 Φεβρουαρίου 2021

Ο Αμρ Ουάρντα έχει αλλάξει πρόσωπο και έχει καταφέρει να κάνει τους ανθρώπους και τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να μιλάνε με εγκωμιαστικά σχόλια για εκείνον.

Η απόδοσή του ως επιτελικός μέσος είναι εξαιρετική, ενώ παράλληλα δεν δίνει κανένα δικαίωμα για να σχολιάζεται η εξωγηπεδική ζωή του. Πλέον, ο 27χρονος μέσος έχει ένα ακόμη προσωπικό στοίχημα να κερδίσει. Ποιο είναι αυτό; Η επιστροφή του στην Εθνική Αιγύπτου. Μετά από όσα άσχημα είχαν συμβεί στο τελευταίο Κόπα Αφρικα το 2019, η Ομοσπονδία είχε πάρει την απόφαση να τον αποβάλει και έκτοτε δεν έχει κληθεί ξανά.

Επισήμως, δεν έχει αλλάξει κάτι, ωστόσο, υπάρχουν δύο νέα δεδομένα που μπορεί να παίξουν τον ρόλο τους. Το πρώτο είναι ότι οι εμφανίσεις του με τον ΠΑΟΚ δεν περνούν απαρατήρητες. Οι Αιγύπτιοι παρακολουθούν με ενδιαφέρον τις εμφανίσεις του. Το δεύτερο δεδομένο έχει να κάνει με τους περιορισμούς στα ταξίδια από και προς την Αγγλία που μπορεί να δημιουργήσουν πρόβλημα στις κλήσεις του Σαλάχ και του Ελνένι για τα επόμενα παιχνίδια των Φαραώ στα τέλη Μαρτίου. Αν οι δύο παίκτες «μπλκαριστούν», τότε δεν αποκλείεται ο Χοσάμ Ελ Μπάντρι, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, να θέσει θέμα επιστροφής του Ουάρντα στην Εθνική.
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.