Το μεγάλο στοίχημα ΠΑΟΚ-Ζίβκοβιτς

Metrosport Team05 Σεπτεμβρίου 2020

Μόνο η επισημοποίηση της συμφωνίας απομένει προκειμένου ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς να φορέσει την φανέλα του ΠΑΟΚ. Ιβάν Σαββίδης και Όλαφ Ρέμπε κινήθηκαν έξυπνα και γρήγορα και πέτυχαν την προφορική συμφωνία με τον 24χρονο μεσοεπιθετικό και τον πατέρα του.

Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει προφορικά στα πάντα και μένει να πέσουν και οι υπογραφές στα σχετικά έγγραφα για να αποκτήσει επίσημο χαρακτήρα η διετής συνεργασία για την οποία έχουν βρει την χρυσή τομή οι δύο πλευρές.

Αυτό θα συμβεί με την άφιξη του Ζίβκοβιτς στην Ελλάδα (προφανώς μαζί με τον πατέρα του, Γιόβιτα που είναι και ο ατζέντης του), κατά πάσα πιθανότητα αύριο. Θα ακολουθήσουν οι τελικές συζητήσεις και στη συνέχεια οι ιατρικές εξετάσεις που θα φέρουν και τις υπογραφές.

Όπως έχουμε γράψει και χθες, ο Ζίβκοβιτς θα πάρει περίπου 500.000 ευρώ ετησίως συν σημαντικά μπόνους συμμετοχών. Το συγκεκριμένο ποσό είναι το 1/3 και λίγο παραπάνω από τα χρήματα με τα οποία αμειβόταν στην Μπενφίκα, γι’ αυτό και χρειάστηκε να δοθούν 1,8 εκατ. ευρώ απ΄ τον σύλλογο της Λισσαβόνας για να προχωρήσει η λύση του συμβολαίου της με τον Σέρβο άσο.

Πώς μεταφράζεται η έλευση Ζίβκοβιτς με αυτά τα χρήματα στον ΠΑΟΚ; Ότι ο παίκτης αποδέχεται πώς ο ΠΑΟΚ του δίνει την ευκαιρία να βγει και πάλι στο προσκήνιο και να ανεβάσει την χρηματιστηριακή αξία του που είχε πέσει τα δύο τελευταία χρόνια στην Μπενφίκα.

Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες της «Μ» πάνω σ’ αυτή την λογική είναι ανοιχτή η συζήτηση για να υπάρχει συμφωνία και για δικαίωμα επέκτασης της συνεργασίας για άλλο ένα ή δύο χρόνια με οικονομικούς όρους πολύ υψηλότερους σε σχέση με την πρώτη διετία. Με απλά λόγια, ο ΠΑΟΚ στέλνει στον παίκτη το μήνυμα: δείξε την αξία σου και θα ανταμειφθείς.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.