Το μεγάλο κενό του Καμαρά

Γιώργος Στράντζαλης27 Δεκεμβρίου 2021

Μπορεί στον Αρη να ανακουφίστηκαν με τη μη κλήση του Μπαντού Ντιαγέ στην Εθνική Σενεγάλης, ωστόσο δεν ισχύει το ίδιο με τον Αμπουμπακάρ Καμαρά.

 Η διαφορά είναι ότι για τον Μαυριτανό επιθετικό γνώριζαν εξ αρχής ότι θα είναι στις κλήσεις του προπονητή, καθώς είναι από τα αστέρια της εθνικής. Ο Καμαρά θα συμμετέχει στο Κόπα Άφρικα τουλάχιστον μέχρι τις 20 Ιανουαρίου, διάστημα στο οποίο ο Αρης έχει να δώσει πέντε σημαντικούς αγώνες Πρωταθλήματος.

 Με Παναθηναϊκό (εκτός), Ατρόμητο (εντός), Απόλλωνα Σμύρνης (εκτός) και Λαμία (εκτός), ενώ σύμφωνα με την προκήρυξη του Κυπέλλου οι πρώτες αγώνες στη φάση των “8” θα γίνουν το τριήμερο 18-20/01, που σημαίνει ότι θα απουσιάζει σίγουρα και από αυτόν. Αν η Μαυριτανία αποκλειστεί (προκρίνονται οι δύο πρώτες και η 3η καλύτερη με προϋποθέσεις), που είναι το πιθανότερο σενάριο, τότε ο Καμαρά θα είναι μετά τις 21 Ιανουαρίου στην Θεσσαλονίκη. 

Η απουσία του ασφαλώς δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα στην επίθεση, καθώς οι εναλλακτικές λύσεις με τον Κριστιάν Λόπεθ και τον Δημήτρη Μάνο δεν δείχνουν αυτή τη στιγμή ικανές για να αντικαταστήσουν το κενό του, ειδικά σε ό,τι αφορά τις χρήσιμες… δουλειές που κάνει ο Καμαρά περιφερειακά της αντίπαλης περιοχής.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.