Το ματς της ζωής τους…

Νίκος Κουλιανός30 Σεπτεμβρίου 2020


  • Τα τρία τελευταία εισιτήρια που οδηγούν στους χρυσοφόρους ομίλους του Τσου Λου, θα μας απασχολήσουν στοιχηματικά. Μάλιστα 3 ομάδες, ο ΠΑΟΚ, η Κράσνονταρ και η Μίντιλαντ παίζουν το ματς της ζωής τους, καθώς δεν έχουν βρεθεί ποτέ σε ομίλους του θεσμού. Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά τα ζευγάρια…
  • ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ – ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ: Το 0-0 της Τσεχίας άφησε ορθάνοιχτη την πρόκριση στους Δανούς, που παίζουν σύμφωνα με τον προπονητή τους, το ματς της ισοτρίας τους. Στο πρωτάθλημα ξεκούρασε την μισή ομάδα ενόψει Σλάβια Πράγας. Ακόμα μεγαλύτερο rotation έκανε η Σλάβια, καθώς ξεκούρασε 8 από τους λεγόμενους βασικούς. Το ματς είναι ζόρικο και θεωρώ ότι αυτή την φορά θα χουμε γκολ και από τις δύο πλευρές. Μετά το 1-1, τείνω προς την έδρα και την μεγάλη δίψα των γηπεδούχων!
  • ΠΑΟΚ – ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ: Έγινε ματσάρα στη Ρωσία, που θα μπορούσε η μπία να κάτσει παντού. Τελικά την νίκη πήρε η Κράσνονταρ με το οριακό 2-1,παρότι ο Δικέφαλος έχασε πέναλτι και πριν γίνει το 2-1,είχε δοκάρι για να πάρει το προβάδισμα. Και οι δύο ομάδες παίζουν ιστορικό ματς, καθώς δεν έχουν ξαναβρεθεί σε ομίλους του Champions League. Ο Αμπέλ Φερέιρα άφησε εκτός 18άδας τον Μπίσεσβαρ, ενώ στη Κράσνονταρ μπήκαν όλοι αποστολή, ωστόσο ο Βάντερσον είναι εξαιρετικά αμφίβολος. Θεωρώ ότι θα χουμε ματς τακτικής και σκοπημότητας, ωστόσο το σενάριο να ξαναδούμε παράταση παίζει δυνατά στο μυαλό μου. Πιο συνετά κρατάμε τον άσο σε αποδόσεις διπλασιασμού.
  • ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ: Η Σάλτσμπουργκ εκμεταλλευτηκε τα πολλά προβλήματα της Μακάμπι λόγω Covid 19,και πήρε σκορ πρόκρισης στο Τελ Αβίβ, καθώς επικράτησε με 1-2. Απέναντι στη Ριντ ξεκούρασε παρόλα αυτά την μισή ομάδα, δείχνοντας ότι οι όμιλοι είναι πάνω απ όλα. Η Μακάμπι δεν είχε παιχνίδι το Σαββατοκύριακο, καθώς στο Ισραήλ υπάρχει πλέον γενικό lock down. Με απουσίες πάλι ο Δώνης καθώς ο Νταβιτζάντα, βασικός αριστερός μπακ οδηγήθηκε κι αυτός σε καραντίνα. Στοιχηματικά το 2-3 γκολ καλύπτει σχεδόν όλα τα θέλω μας και θα είναι η βασικής μας επιλογή!
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.