To μάτι του Πάμπλο αστράφτει!

Κώστας Πετρωτός24 Νοεμβρίου 2020

Εχουν να λένε όλοι όσοι ασχολούνται με τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ για την ευστοχία του Πάμπλο Γκαρσία στο κοουτσάρισμα. Ο Ουρουγουανός τεχνικός, ούτε λίγο, ούτε πολύ έχει καταφέρει να βάλει την σφραγίδα του με τις κινήσεις από τον πάγκο και στα τέσσερα παιχνίδια που καθοδηγεί την πρώτη ομάδα.

Στο πρώτο παιχνίδι στο Αγρίνιο, η επιλογή του να εμπιστευτεί τον Νινούα στο 82’ αντί του κουρασμένου από το ματς της Γρανάδα, Ελ Καντουρί, έφερε το φοβερό γκολ φάουλ του νεαρού Γεωργιανού που ξεκλείδωσε την νίκη.

Λίγες μέρες αργότερα, η αποφασιστικότητά του στην ανάπαυλα του αγώνα με την Αϊντχόβεν να περάσει στο ματς Τζόλη και Σφιντέρκσι αντί των Μπίσεσβαρ και Τσόλακ, έφρε μία επική ανατροπή και ένα από τα καλύτερα ημίχρονα σε ευρωπαϊκό ματς Του ΠΑΟΚ.

Στην Ριζούπολη, η αλλαγή του Τζόλη με τον Ελ Καντουρί στο 67΄έδωσε στον ΠΑΟΚ αυτό που είχε ανάγκη εκείνη την στιγμή, να κυριαρχήσει στην μεσαία γραμμή και έφερε το δεύτερο πολύτιμο τέρμα. Τέλος, προχθές, η τριπλή αλλαγή στην ανάπαυλα με τους Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ και Τζόλη να μπαίνουν στον αγώνα αντί των Εσίτι, Μουργκ και Βιεϊρίνια, οδήγησε σε τρομερή πίεση στα καρέ του ΠΑΣ και στο να γίνει ο Μαροκινός λυτρωτής.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.