Το μαρτύριο δυστυχώς, συνεχίζεται

Γιώργος Καστάνης15 Μαρτίου 2021

Ο ΠΑΟΚ νοσεί. Είναι ολοφάνερο. Στα τελευταία ειδικά παιχνίδια, με ομάδες που θα βρει μπροστά του, καθώς θα συμμετέχουν στα πλέι οφ… πελαγοδρομεί. Δείχνει να μην έχει σωστό προσανατολισμό. Δείχνουν οι παίκτες του, να μην πιστεύουν ότι μπορούν να πετύχουν κάτι. Ήττα από τον Αστέρα, ισοπαλία με τον Άρη στα τελευταία λεπτά των καθυστερήσεων, ισοπαλία στο δευτερο παιχνίδι με την Λαμία στο Κύπελλο (εκεί η πρόκριση είχε κριθεί στο πρώτο παιχνίδι), ήττα από τον Παναθηναϊκό.

Που θα πάει η κατάσταση; Πόσο μπορεί να είναι κάποιος αισιόδοξος ότι ο ΠΑΟΚ έχει την δυνατότητα να δείξει ένα άλλο πρόσωπο και κυρίως να πάρει αποτελέσματα, όταν δεν μπόρεσε να «σταυρώσει» νίκη στα τρία τελευταία ματς με βασικούς του αντιπάλους; Ο Γκαρσία καλά κάνει από την πλευρά του και δηλώνει ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του. Θέλει να τους διατηρήσει «ζεστούς» εν όψει των πλέι οφ και των δύο ημιτελικών στο Κύπελλο. Όμως μπορει στα αλήθεια να αλλάξει την κατάσταση; Χθες στο πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ υπερείχε, έχασε μία κλασική ευκαιρία με τον Αντρίγια στο 17ο λεπτό και από εκεί και πέρα, έχει να παραθέσει τα δύο σούτ που έγιναν από τον Σέρβο και τον Κρέσπο, στα οποία η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.

Δέχθηκε γκολ από το πουθενά. Μία σέντρα από δεξιά του Χατζηγιοβάννη και μία κεφαλιά του Μακέντα που κέρδισε τον Ινγκασον που ήταν καθηλωμένος. Δεν αντεδρασε στο δεύτερο μέρος. Μόλις βγήκε ο Ουάρντα, αποσυντονίστηκε ο Δικέφαλος, δεν υπήρχε κέντρο. Την ίδια στιγμή ο Χατζηγιοβάννης, κέρδισε κατά κρατος τον Μπάμπα σε όλες τις προσωπικές μονομαχίες. Ο Βιγιαφάνες έκανε πάρτι. Ο ΠΑΟΚ δέχθηκε ένα ακόμη γκολ από το πουθενά, με τον αμαρκάριστο Ιωαννίδη που ήρθε ως δεύτερος φορ.

Το δυστύχημα για τον ΠΑΟΚ είναι ότι δεν φαίνεται να πιστεύουν οι παίκτες του, πως μπορούν να κερδίσουν ένα παιχνίδι. Είναι επηρρεασμένοι και ψυχολογικά. Είναι φανερό. Γιατί και αγωνιστικά η ομάδα έχει κενά. Δεν γίνεται, να δέχεται εύκολα γκολ και να μην μπορεί να αντιδράσει. Η να δείχνει, πως θα αντιδράσει με ανορθόδοξο τρόπο. Δυστυχώς το μαρτύριο, συνεχίζεται. Και κάτι πρέπει να αλλάξει.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.