Το μαρτύριο της σταγόνας για τον Άρη

Metrosport Team29 Ιουνίου 2020

Η χθεσινή ήττα από τον ΠΑΟΚ είναι το μικρότερο πρόβλημα για τον Άρη, ο οποίος βλέπει το ρόστερ του να αδειάζει επικίνδυνα. Για κάποιους ποδοσφαιριστές το χθεσινό παιχνίδι ήταν το τελευταίο με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα. 

Τα συμβόλαια πολλών παικτών λήγουν στις 30 του μήνα (αύριο δηλαδή) και εκείνοι που δεν έχουν δεχθεί πρόταση να παραμείνουν ή δεν έχουν την πρόθεση να συνεχίσουν να αγωνίζονται ή δεν τους έχει γίνει πρόταση για μηνιαίο συμβόλαιο μέχρι να ολοκληρωθούν οι φετινές υποχρεώσεις, θα κουνήσουν... μαντήλι.

Ο Ντανιέλ Λάρσον ήταν ο πρώτος που άνοιξε το χορό των αποχωρήσεων. Τον ακολούθησε ο Μπράουν Ιντέγε, ο οποίος αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες τους ενώ το ίδιο μονοπάτι θα ακολουθήσει και ο Φραν Βέλεθ που έχει υπογράψει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Εξάλλου, ο Ισπανός στόπερ υπέστη θλάση και ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας.  

Άγνωστο παραμένει ακόμη τι θα γίνει με τους υπόλοιπους παίκτες. Όπως για παράδειγμα με το δανεισμό του Αμπού Μπα από την Ναντ που ολοκληρώνεται προσεχώς και του Ντουρμισάι που αναμένεται να επιστρέψει στον Ολυμπιακό. Ο Κουέστα δεν είναι σίγουρο εάν θα συνεχίσει στην ομάδα. Ο Φετφατζίδης συμφώνησε να αγωνίζεται στην Αλ Αίν. Τόνσο, Τσιλιγγίρης αλλά και ο Ούγκο Σόουζα, ο οποίος είναι τραυματίας, βρίσκονται επίσης στον αέρα.

Στον αντίποδα, η σημερινή ημέρα (29/6) είναι ιδιαίτερη κρίσιμη για την πορεία κάποιων συμβολαίων. Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ αναμένεται να κινηθούν ώστε να αποσπάσουν τη θετική απάντηση των Γκάμα, Ματίγια, Κόρχουτ και Κουέστα. Κάτι που είναι ιδιαίτερα δύσκολο καθώς οι παίκτες έχουν ανεβάσει τις απαιτήσεις τους. 

Ωατόσο, ο Μίκαελ Ένινγκ θα πρέπει να βρει λύσεις στα εναπομείναντα έξι παιχνίδια και ίσως να χρησιμοποιήσει και παίκτες που υπό άλλες συνθήκες δεν θα το έκανε.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.