Το λαβράκι Χάγκινς και η ανάγκη παραμονής!

Στέλιος Παρθενάκης22 Μαρτίου 2021

Ο Ηρακλής στρέφει πλέον την προσοχή του στην αναμέτρηση με την Άνβιλ, αλλά η πικρή γεύση από τον τρόπο της ήττας με την ΑΕΚ είναι δεδομένη.
Όμως, χρόνος για λύπες δεν υπάρχει και ο Ηρακλής έχει μπροστά του την ευκαιρία για ευρωπαϊκή διάκριση.
Πλέον, όμως, έχει στις τάξεις του έναν παίκτη που κάνει τη διαφορά… Το όνομά του είναι Τζος Χάγκινς. Ο Αμερικανός έκλεισε τον αγώνα του ΟΑΚΑ με 32 πόντους από 6/8 δίποντα, 5/6 τρίποντα και 5/6 βολές, αλλά ήταν απελπιστικά μόνος σε μεγάλο μέρος της αναμέτρησης. Συνολικά με την έλευσή του έχει αλλάξει την εικόνα στην περιφέρεια του Ηρακλή και μετράει 18,2 πόντους με εξαιρετικά ποσοστά (50% τρίποντα, 60% στα δίποντα και 88% στις βολές), 4,8 ασίστ και 3,2 ριμπάουντ σε 5 αγώνες. Πως όμως ο Αμερικανός παίκτης κατέληξε στον Ηρακλή;
Αρχικά είχε συμφωνήσει με τον Προμηθέα Πάτρας, αλλά από τη στιγμή που δε λυνόταν το συμβόλαιο του Ίαν Μίλερ, ο Τζος Χάγκινς κατέληξε στον Ηρακλή. Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος ήξερε καλά τον παίκτη και ζήτησε την απόκτησή του.
Ο κόουτς του Ηρακλή έχει πολύ καλή σχέση με τον παίκτη, που δείχνει να απολαμβάνει την παρουσία του στη Θεσσαλονίκη. Φυσικά, ο Ηρακλής θέλει να τον κρατήσει, αλλά τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στο τέλος της χρονιάς, όπως αναφέρει και το περιβάλλον του. Πάντως, οι πιθανότητες είναι με τον Ηρακλή, παρότι με τέτοιες εμφανίσεις ο Χάγκινς βάζει υποψηφιότητα και για άλλα πιο δυνατά πρωταθλήματα!
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.