Το «κρύο αίμα» που ζεσταίνει την Τούμπα

Metrosport Team25 Δεκεμβρίου 2019

Με το τέλος του αγώνα απέναντι στον Ατρόμητο, ο Ινγκασον αποχαιρετά το 2019 με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο.

Ο κεντρικός αμυντικός πλέον έχει μπει στο κλαμπ των… τετραψήφιων σε ότι αφορά τα λεπτά συμμετοχής (1006) και αυτό το έχουν πετύχει συνολικά μόλις εννιά παίκτες φέτος στον ΠΑΟΚ.

Παράλληλα με τα δυο γκολ που σημείωσε έφτασε τα τέσσερα και είναι ο τρίτος σκόρερ του ΠΑΟΚ (μοιράζεται αυτή τη θέση με τον Ακπομ). Και όλα αυτά μέσα σε δέκα αγωνιστικές.

Και όλα αυτά τη στιγμή που πέρσι είχε μετρήσει μόλις μια συμμετοχή και φέτος άρχισε αυτό το σερί εκμεταλλευόμενος την απουσία του Βαρέλα. Αλλά ο κεντρικός αμυντικός από το Πράσινο Ακρωτήριο μπορεί να επέστρεψε, όμως ο Ινγκασον διατήρησε τη θέση του στην ενδεκάδα και ανάγκασε τον Φερέιρα δημόσια να τον χρησιμοποιήσει ως παράδειγμα του ποδοσφαιριστή που δικαιώνεται για τη δουλειά του.

Το εντυπωσιακό είναι πως ο Ινγκασον σε αυτό το πρώτο κομμάτι του Πρωταθλήματος πέτυχε πράγματα που σε καμιά άλλη ομάδα που αγωνίστηκε στο παρελθόν δεν το κατάφερε.

Συγκεκριμένα, οι πιο παραγωγικές του σεζόν ήταν: το 2014 στο νορβηγικό Πρωτάθλημα με τη φανέλα της Βίκινγκ όπου σημείωσε τρία γκολ, το 2016-17 στη Ροστόφ όπου πέτυχε τον ίδιο αριθμό γκολ. Στον ΠΑΟΚ μόλις σε δέκα ματς έχει καταφέρει να σκοράρει τέσσερα γκολ.

Ο Ινγκασον που έχει παραστάσεις από σπουδαία ματς και είναι ενδεικτική η ένθετη φωτογραφία που σας παραθέτουμε όπου ως ποδοσφαιριστής της Γρανάδα μαρκάρει τον σπουδαίο Γκριεζμάν που τότε αγωνιζόταν στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Τεράστιο κίνητρο για τον Ινγκασον είναι και το ότι υπάρχει η προοπτική να συμμετάσχει με την Ισλανδία τα τελικά του Euro καθώς τον προσεχή Μάρτιο θα διεκδικήσει το ένα και μοναδικό εισιτήριο μέσα από τη διαδικασία των πλέι οφ.

Συγκεκριμένα στις 26 Μαρτίου η Ισλανδία παίζει με την Ρουμανία και ο νικητής θα παίξει με αυτόν του ζευγαριού Βουλγαρία-Ουγγαρία με έπαθλο το ένα και μοναδικό εισιτήριο για την τελική φάση του Euro.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.