Το κρίσιμο τεστ ετοιμότητας του Ινγκασον

Κώστας Πετρωτός19 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Ινγκι Ινγκασον έχει αρχίσει να δουλεύει στο γήπεδο και παρότι η αρχική εκτίμηση ήταν ότι αυτή την περίοδο θα είχε ήδη μπει στις υποχρεώσεις της ομάδας, δεν αργεί η μέρα που θα το πράξει. Για την ακρίβεια, το πότε ακριβώς θα ενταχθεί στις ομαδικές προπονήσεις θα κριθεί την εβδομάδα που έρχεται. 

Ο 28χρονος στόπερ θα περάσει από τεστ ετοιμότητας από τον γυμναστή Ματέο Σπαταφόρα και τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού τιμ του ΠΑΟΚ και από το αποτέλεσμά του θα αποφασιστεί πότε θα τεθεί στην διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου. Με βάση την εικόνα που αυτές τις μέρες βγάζει στο τερέν ο Ισλανδός, υπολογίζεται ότι σε 2-3 εβδομάδες θα προπονείται σε φουλ ρυθμούς και μένει αυτό να επιβεβαιωθεί από το τεστ της επόμενης εβδομάδας.

Η επιστροφή του Ίνγκι θα είναι πολύ σημαντική για την ομάδα του ΠΑΟΚ, καθώς, τον έχει στερηθεί τόσο στα προσωπικά μαρκαρίσματα, όσο και στις φάσεις που δημιουργεί από αέρος. Tην Παρασκευή έκανε ένα μικρό μέρος του προγράμματος με την ομάδα και μετά δούλεψε μόνος του, με βάση το ειδικό πλάνο που ακολουθεί.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.