Το κοινωνικό πρόσωπο του Ηρακλή: Κοντά και στο «Χαμόγελο του Παιδιού»!

Δημήτρης Καλαϊτζής24 Δεκεμβρίου 2020

Το κοινωνικό του έργο έδειξε για ακόμη μια φορά ο Ηρακλής. Μετά το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο, οι κυανόλευκοι έδωσαν είδη πρώτης ανάγκης, ρουχισμό και χρηματικό ποσό και στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Το παρών έδωσαν τα μέλη της διοίκησης του Γηραιού, Γιώργος Γεράκης και Κωνσταντίνος Τζιτζικώστας μαζί με 2-3 φιλάθλους της ομάδας. Μάλιστα, ο κ. Γεράκης ήρθε σε συμφωνία με τα Ελληνικά Πετρέλαια για να δοθεί θέρμανση.

Με αφορμή την επίσκεψη στο Χαμόγελο του Παιδιού στην περιοχή του Φοίνικα ο σύμβουλος της ομάδας, Γιώργος Γεράκης δήλωσε:


"Αποφασίσαμε να δείξουμε αυτές τις Άγιες Μέρες για ακόμα μια φορά το πρόσωπο της αλληλεγγύης και της συνεισφοράς προς τον συνάνθρωπο και ειδικότερα προς τα παιδιά που έχουν την ατυχία να μην ζούνε σε σπίτι μαζί με τους γονείς τους. Η δράση όλων μας έχει επίκεντρο το παιδί. Να δώσουμε αγάπη, χαρά, αισιοδοξία αλλά και ένα χαμόγελο προς αυτά τα παιδιά.

Πάρα τις δυσκολίες που περνάμε, πρέπει αυτές τις μέρες να βοηθάμε ένα παραπάνω.

Από την πλευρά του, ο κ. Τζιτζικώστας ανέφερε χαρακτηριστικά: 
" Έχουμε χρέος ως Ηρακλής, αλλά και της κοινωνίας να παρέχουμε βοήθεια σε αυτά τα παιδιά που τόσο πολύ έχουν την ανάγκη μας. Ήρθαμε σε επικοινωνία με τους υπεύθυνους του Χαμόγελου Του Παιδιού και πράξαμε αναλόγως. Δική μας και η χαρά να βοηθήσουμε αυτά τα παιδιά όσο μπορούμε στις δύσκολες εποχές που ζούμε".

Για τη νέα προσπάθεια που γίνεται στον Ηρακλή: Όλοι μαζί να δώσουμε τα πάντα για τον σύλλογο, ώστε να ξανά γίνει μεγάλος και να επανέλθει στην μεγάλη κατηγορία, που ποτέ δεν έπεσε αγωνιστικά".






Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.