Το κέρδος για τον Αρη, ότι «παίζει» εξαιρετικά τον νέο του ρόλο

Βασίλης Μάστορας10 Ιανουαρίου 2021

Η αντίδραση του Αρη στον αγώνα με τον Βόλο ήταν αυτή που πρέπει για μία ομάδα που θέλει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, και την προηγούμενη αγωνιστική έπαθε ένα στραπάτσο. Το έχω γράψει και τις προηγούμενες ημέρες, ότι το καλό για τον Αρη μετά την ήττα στη Λαμία ήταν ότι μέσα σε τρεις ημέρες είχε και πάλι αγώνα.

 Ετσι θα είχε την ευκαιρία να γυρίσει το κλίμα και να βάλει και πάλι στο κάδρο την αισιόδοξη εικόνα. Αυτό έκανε ο Αρης με τον Βόλο, αλλά δεν έχει πολλά περιθώρια για χαρές και πανηγυρισμούς. Οχι μόνο λόγω των εμβόλιμων αγωνιστικών, αλλά και για έναν άλλο λόγο: οι ομάδες που έχουν στόχο να βρίσκονται ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα, όπως δεν προλαβαίνουν να στεναχωρηθούν έτσι και δεν προλαβαίνουν να απολαύσουν τη χαρά της επιτυχίας. 

Το ταμείο και η απόλυτη χαρά έρχεται στο τέλος της διαδρομής, όταν θα τελειώσουν και οι αγώνες των πλέϊ οφ. Σ’ αυτή τη νοοτροπία θα πρέπει να μπει όλος ο οργανισμός Αρης, αν θέλει να αλλάξει ουσιαστικά επίπεδο. Οι επιτυχίες-πυροτεχνήματα δεν είναι χαρακτηριστικό των ομάδων που θέλουν να είναι σημείο αναφοράς του Πρωταθλήματος μίας χώρας.

Ο Αρης επέστρεψε πριν από τρία χρόνια στη Super League1 και χτίζει πάλι το brand του, ισχυρότερο απ’ ότι ήταν τις χρονιές που υποχρεώθηκε να αγωνίζεται στην άγονη γραμμή.

Κατάφερε να έχει παρουσίες στην Ευρώπη και φέτος να κάνει μία εξαιρετική και φιλόδοξη χρονιά στη Super League1. Κι όπως έδειξε προχθές με τον Βόλο είναι ομάδα που έχει προσαρμοστεί στις ανάγκες του ρόλου τού πρωταγωνιστή. Κι αυτός είναι ο βασικός πυλώνας για την επίτευξη των στόχων του Αρη.

FOCUS

Kατά δήλωση του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Κωνσταντίνου Καραμανλή «πάνω από 250 λεωφορεία προστέθηκαν στον στόλο της Αθήνας και θα προστεθούν άλλα 300, ενώ το πρώτο εξάμηνο του 2021 ξεκινάει και η γραμμή 4 του μετρό». Της Αθήνας βεβαίως βεβαίως. Στη Θεσσαλονίκη πανηγυρίζει η πολιτική ηγεσία γιατί «κατέβηκε» ο γερανός στον σταθμό της Αγ. Σοφίας!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.