Το κερδισμένο δικαίωμα στο... rotation

Μάνος Χατζάκης23 Φεβρουαρίου 2020

Η επαναλαμβανόμενη ατάκα του Μίκαελ Ένινγκ περί πιθανού rotation στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής δεν σημαίνει κατ' ανάγκην ότι θα γίνει και πράξη. Αν θέλουμε να είμαστε ακριβείς, ο Άρης και ο Γερμανός τεχνικός θα μπορούσε να προχωρήσει σε αλλαγές κόντρα στον Ατρόμητο, αν κέρδιζε στη Λαμία.

Τώρα, πρέπει να περιμένει το αποτέλεσμα της Ξάνθης, η οποία παίζει την Κυριακή απέναντι στο σύνολο του Σάββα Παντελίδη. Αν δεν κερδίσουν οι Ακρίτες, τότε, πιθανότατα, θα δουν... ενδεκάδα, παίκτες οι οποίοι έχουν ξεχάσει πώς είναι να αγωνίζεται για περισσότερο από 15-20 λεπτά, καθώς η ομάδα του Γιώργου Παράσχου δεν θα έχει καμία ελπίδα για είσοδο στα play off, άρα βγαίνει εκτός μάχης.

Στη Λαμία, λοιπόν, ο Άρης ανέβαλε δύο «πράγματα».

Πρώτον, το «κλείδωμα» του στόχου, χωρίς να «εξαρτάται» από τα αποτελέσματα άλλων αναμετρήσεων και δεύτερον το δικαίωμα στο rotation. Εφόσον, δηλαδή, οι Θεσσαλονικείς κέρδιζαν στην πρωτεύουσα τις Φθιώτιδας, τότε αυτομάτως από το Σάββατο το βράδυ θα έρχονταν ανάσες σε βασικούς.

Στην καλύτερη περίπτωση, χρειάζονται λίγες ώρες, μέχρι η ομάδα του Άρη να μάθει, αν πάει "χαλαρή" στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας και στη χειρότερη θα χρειαστεί μια εβδομάδα, έως ότου δηλαδή "χτυπηθεί" με τον Ατρόμητο.

Στη φάση που βρίσκεται ο Άρης, πάντως, αυτές οι λεπτομέρειες μπορούν να δώσουν διαφορετική διάσταση στην επίτευξη των στόχων. Η κούραση δεν είναι δα και μη διαχειρίσιμη, αλλά σαφέστατα και είναι καλοδεχούμενη από εκείνους οι οποίοι, μήνες τώρα, τραβούν κουπί

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.