Το κεφάλαιο Γιώργος Σαββίδης για τον ΠΑΟΚ

Κώστας Πετρωτός29 Μαρτίου 2020

Δεν το έχει κρύψει ο Ιβάν Σαββίδης σε κατ' ιδίαν συζητήσεις του με στελέχη και συνεργάτες του. «Ενας από τους βασικούς λόγους που ασχολήθηκα και ασχολούμαι με τον ΠΑΟΚ είναι ο μεγάλος μου γιος». 

Όσοι έχουν γνωρίσει και ζουν από κοντά τον Γιώργο Σαββίδη έχουν να λένε για την αγάπη που έχει για τον Δικέφαλο. «Μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι δεν υπάρχει πιο φανατικός ΠΑΟΚτσής από αυτόν μέσα στην ομάδα», μου έλεγε άνθρωπος που κινείται στο περιβάλλον της Τούμπας σχετικά πρόσφατα.

Με αφορμή τα χθεσινά γενέθλια (28/3) του πρωτότοκου γιου του ομογενή επιχειρηματία, θεωρώ ότι είναι καλό να υπογραμμίσουμε την αξία που έχει για τον ΠΑΟΚ το κεφάλαιο Γιώργος Σαββίδης. Πρώτα απ' όλα, είναι η απόδειξη από πλευράς της οικογένειας του ομογενή επιχειρηματία ότι η επένδυσή της στον ΠΑΟΚ αποτελεί επιλογή ζωής. Για την οικογένεια Σαββίδη, ο ΠΑΟΚ αποτελεί προέκτασή της, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. 

Προφανώς, επίσης, είναι πολύ σημαντικό ότι, χρόνο με τον χρόνο, η ενασχόληση του υιού Σαββίδη με τον ΠΑΟΚ γίνεται ολοένα και πιο έντονη. Χωρίς αμφιβολία, έχουν γίνει και λάθη από την δική του πλευρά, αλλά όποιος εργάζεται και ειδικά όποιος καλείται να παίρνει αποφάσεις θα κάνει και λάθη. Το σημαντικό είναι να μαθαίνει από αυτά, να εξελίσσεται και να ωριμάζει.

 Και επειδή μιλάμε για ένα νέο παιδί, μόλις 29 ετών, το να παίρνει στα χέρια του σταδιακά ολοένα και περισσότερο το τιμόνι της ομάδας, δεν είναι μία εύκολη διαδικασία. Σε όλη αυτή την πορεία θα πρέπει και ο ίδιος να κάνει την (αυτο)κριτική του, να αξιολογεί ανθρώπους που έχει δίπλα του και εμπιστεύεται και να στοχεύει συνεχώς στην εξέλιξη της ομάδας. 

Για να το θέσω λίγο πιο απλά, έχω την αίσθηση ότι στην δική του περίπτωση, το στοίχημα είναι να βρει τη χρυσή τομή ανάμεσα σε δύο πλευρές του που και οι δύο είναι χρήσιμες για τον σύλλογο. Αυτή του οπαδού του ΠΑΟΚ και του διοικητικού ηγέτη της ομάδας.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.