Το καρέ των απουσιών οδηγεί σε αλλαγή πλάνου τον Μάντζιο

Γιώργος Στράντζαλης20 Δεκεμβρίου 2021


Με νέα πρόσωπα θα παραταχθεί ο Αρης στη σημερινή εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Ιωνικό, με ο Άκης Μάντζιος να οδηγείται σε αλλαγή πλάνου λόγω το καρέ απουσιών που έχει να διαχειριστεί αλλά και της αγωνιστικής κατάστασης κάποιων παικτών οι οποίοι δείχνουν “φορτωμένοι” και χρειάζεται ειδική διαχείριση υλικού.

Δεδομένες είναι οι απουσίες των Ματέο Γκαρσία, Ντένις, Τζέιμς Τζέγκο, Ντάνιελ Σούντγκρεν καθώς οι δύο πρώτοι είναι τραυματίες, ο τρίτος τιμωρημένος και ο Σουηδός κλήθηκε σε απολογία από τη διοίκηση η οποία αποφάσισε να μείνει και εκτός αποστολής. Ωστόσο επειδή υπάρχει και ο παράγοντας της κόπωσης, στην οποία στάθηκε ο Άκης Μάντζιος, ενδεχομένως τον οδηγήσουν σε αλλαγές προσώπων και στις τρεις γραμμές. Στην τετράδα της άμυνας για παράδειγμα με εξαίρεση τον Εμάνουελ Σάκιτς ο οποίος είναι σίγουρος για τη δεξιά πλευρά, μπορεί να μείνει στον πάγκο ένας εκ των Φαμπιάνο-Μπράμπετς, ενώ οι Λούμορ-Γκάνεα έχουν τις ίδιες πιθανότητες για να ξεκινήσουν στο παιχνίδι, με τον Αφρικανό να συγκεντρώνει τις περισσότερες.

Στη μεσοεπιθετική γραμμή θα επιστρέψει ο Φακούντο Μπερτόγλιο, μετά τον τραυματισμό που είχε, και θα πάρει θέση μπροστά από τους δύο αμυντικούς χαφ. Λογικά θα είναι οι Λούκας Σάσα, Ντιαγέ αλλά υποψηφιότητα έχει και ο Χαβιέρ Ματίγια (ενδεχομένως δίπλα στον Ντιαγέ). Ο Αρης θα συναντήσει σήμερα μία σφιχτή άμυνα και ο Ισπανός έχει την ικανότητα να περνάει γρήγορα την μπάλα μπροστά. Στα άκρα, πιθανότητες να έχει φανέλα βασικού συγκεντρώνει και ο Χουάν Ιτούρμπε. Ο Παραγουανός ήταν καλός στο διάστημα που χρησιμοποιήθηκε στο παιχνίδι στην Κρήτη, θα καλύψει τη μία πλευρά της επίθεσης και την άλλη ένας εκ των Μαντσίνι-Γκάμα, με τον πρώτο να έχει περισσότερες πιθανότητες.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.