Το καλύτερο δίδυμο της τελευταίας 4ετίας!

Metrosport Team14 Απριλίου 2022

Στη συγκεκριμένη περίπτωση τα στοιχεία που αναδεικνύονται μέσα από την εικόνα αλλά και τους αριθμούς ενισχύουν την άποψη που θέλει τους Φαμπιάνο-Μπράμπετς να συνθέτουν το καλύτερο δίδυμο στόπερ του Αρη στην τελευταία (τουλάχιστον) τετραετία. 

Η «Μ» και το metrosport.gr έχει γράψει αρκετά για τα κατορθώματά τους, υπάρχει όμως κι ένα στοιχείο, αυτό των 17 γκολ που δέχθηκε ο Αρης στα 31 παιχνίδια συνύπαρξης των δύο στο κέντρο της άμυνας. 

Είναι η καλύτερη επίδοση σχετικού διδύμου (σε μεγάλο αριθμό αγώνων) καθώς α) τη σεζόν 2018-19 οι «κίτρινοι» δέχθηκαν 33 γκολ σε 30 αγώνες, β) την περίοδο 2019-20 έκαναν αρνητικό ρεκόρ με τα 51 τέρματα παθητικό σε 36 αγώνες και τέλος, πέρυσι το παθητικό έφτασε στα 26 γκολ σε 36 παιχνίδια.

Στο πλήθος των θετικών στοιχείων, υπάρχει φυσικά κι ένα μειονέκτημα το οποίο σχετίζεται με το επίπεδο προσφοράς τους στα γκολ και μάλλον είναι απρόβλεπτο βάσει των στοιχείων που είχαν παρουσιάσει οι δύο παίκτες στους αγώνες προετοιμασίας. 

Πρόκειται για το… μελανό σημείο καθώς ο μεν Φαμπιάνο παραμένει δίχως γκολ, ενώ ο Γιάκουμο Μπράμπετς σκόραρε μία φορά απέναντι στη Λαμία. Αντιθέτως, ο Αρης είχε πάρει τέρματα από τους Λίντσεϊ Ροζ, Φραν Βέλεθ καθώς οι δύο τελευταίοι είχαν δώσει συνολικά δώδεκα γκολ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.