Το καλό φεγγάρι του Μιτρίτσα, το ελιξίριο του Μπίσε κι ο... γερο-Κρέσπο

Γιώργος Ζαΐρης14 Φεβρουαρίου 2022

Σημαντική νίκη με... ισπανική υπογραφή. Ο Σοάστρε σέρβιρε ο Κρέσπο σκόραρε, ο ΠΑΟΚ κέρδισε και... έφυγε για Δανία. Θέλω να είμαι ειλικρινής. Πηγαίνοντας στην Τούμπα περίμενα απλά να κερδίσει ο ΠΑΟΚ έστω με μισό μηδέν γνωρίζοντας τις απουσίες αλλά και το ότι το ψυχοφθόρο ματς με την ΑΕΚ ήταν νωπό. 

Παράλληλα ο ΠΑΟΚ μεθαύριο πετά για Δανία. Επομένως ήταν ματς ειδικών συνθηκών ο ΠΑΟΚ ήθελε απλά να κερδίσει το ματς και το κατάφερε. Φυσικά και κρατώ θετικά πράγματα από τον χθεσινό ΠΑΟΚ. Επιβεβαιώθηκε πως ο Μιτρίτσα πλέον είναι σε καλό φεγγάρι και μπορεί να μονιμοποιηθεί στην αριστερή πλευρά της βασικής ενδεκάδας. Οπως και το ότι ο Μπίσεσβαρ έχει βρει το... ελιξίριο που του επιτρέπει πλέον να παίζει στον ίδιο ρυθμό για παραπάνω από ένα ημίχρονο. 

Ο Βιεϊρίνια παίζει με το μυαλό και μετά με το σώμα του ενώ περιμένω σχόλια για τον... γέρο Κρέσπο που μαζί με τον Μιτρίτσα ήταν οι κορυφαίοι. Φυσικά ο ΠΑΟΚ χθες θα μπορούσε να είχε σκοράρει και άλλες φορές αλλά έπεσε πάνω σε έναν πολύ καλό Γιαννιώτη. Ναι ο ΠΑΟΚ είχε κενά διαστήματα αλλά επαναλαμβάνω πως σε τέτοια ματς και σε τέτοιες χρονικές περιόδους οι νίκες είναι το ζητούμενο. Πλέον το αήττητο σερί έφτασε στα 14 ματς και από αυτά στα 8 ο ΠΑΟΚ δεν δέχθηκε γκολ. 

Χθες ξεκουράστηκαν και κομβικοί ποδοσφαιριστές επομένως τα οφέλη είναι πάρα πολλά από τον ΠΑΟΚ και δεν αναφέρομαι μόνο στους τρεις βαθμούς. Γνωρίζοντας ότι ο Σοάρες ακόμη θέλει πολύ δρόμο δεν θέλω να τον κρίνω για το διάστημα που αγωνίστηκε. Αν κάτι με προβλημάτισε είναι γιατί ο ΠΑΟΚ άρχισε την αναμέτρηση με δυο μη δημιουργικά χαφ αφού ξέρουμε τι πράγματα μπορούν να κάνουν και τα κάνουν καλά οι Τσιγγάρας-Αουγκούστο. Ισως ο Σβαμπ να ήταν πιο χρήσιμος από την έναρξη της αναμέτρησης. Εκτός και αν ο Λουτσέσκου τον θέλει ξεκούραστο για τη μάχη της προσεχούς Πέμπτης με την Μίντιλαντ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.