Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 FC «σπάει» τα μεταγραφικά κοντέρ

Metrosport Team18 Αυγούστου 2021

Σε 8 μεταγραφικές κινήσεις – ματ προχώρησε η ομάδα του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 FC. Μετά τα πολύ θετικά δείγματα της περσινής χρονιάς, η διοίκηση της ομάδας ενίσχυσε ακόμα περισσότερο το ρόστερ της, επιλέγοντας παίκτες – κλειδιά για όλες τις θέσεις.

Είναι χαρακτηριστικό πως πολλοί από τους νέους ποδοσφαιριστές έχουν αγωνιστεί στις επαγγελματικές κατηγορίες ποδοσφαίρου, γεγονός που θα βοηθήσει στην άνοδο του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Football Club στην Α1 Κατηγορία της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Πιο συγκεκριμένα, την ομάδα του coach Μιχάλη Καραστάθη ενισχύουν ο σέντερ φορ Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, ο αριστερός μπακ Δαβίδ Ζαχαριάδης, ο Μίλτος Στεφανίδης ως αμυντικός χαφ, ο Σταύρος Εμμανουηλίδης, στη θέση του εξτρέμ, ο Λέανδρος Καρκατζάνης στη θέση του αμυντικού χαφ και ο στόπερ Χρήστος Σιτσιάνης. Τον κύκλο τον μεταγραφών συμπληρώνουν ο νεαρός εξτρέμ Αντώνης Αρκούδης και ο Δημήτρης Μούτσιος, που αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ.

Παναγιώτης Κωνσταντινίδης

Ο πολύπειρος σέντερ φορ διαθέτει πλούσιο βιογραφικό στα γήπεδα. Έχει αγωνιστεί στη Γ Εθνική Κατηγορία με τις ομάδες του Ηρακλή, του ΠΑΟ Κουφαλίων και του Μακεδονικού. Ο Κωνσταντινίδης φόρεσε και τη φανέλα της ΑΠΕ Λαγκαδά, της ΑΕ Κηφισιάς και του Εργοτέλη. Έχει αγωνιστεί και σε ομάδες του εξωτερικού: Στον Ερμή Αραδήπου, στην Κύπρο και στην JVC Cuijck, της Ολλανδίας.

Δαβίδ Ζαχαριάδης

Ο Δαβίδ Ζαχαριάδης είναι 31 ετών και αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ-χαφ. Ο ιδιαίτερα ποιοτικός νέος παίκτης της ομάδας μας ξεδίπλωσε το ποδοσφαιρικό του ταλέντο στον Μακεδονικό και τον Ηρακλή Αμπελοκήπων, σε περιόδους που οι δυο σύλλογοι συμμετείχαν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ενώ στη συνέχεια πρόσφερε τις πολύτιμες υπηρεσίες του στην Καλλικράτεια, τον Π.Ο. Μουδανιών, τον Άρη Καβαλαρίου, τον Α.Π.Σ. Κεραυνό Κολχικού και στον Ιάσων Αυγής.

Μίλτος Στεφανίδης

Ο 25χρονος Στεφανίδης, που αγωνίζεται ως κεντρικός και αμυντικός χαφ ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Πανσερραϊκού, φτάνοντας ως την Κ20, για να μεταβεί στην αντίστοιχη του Ηρακλή. Στον Γηραιό έγινε επαγγελματίας, το 2014, κάνοντας ντεμπούτο λίγο αργότερα σε αγώνα κυπέλλου κόντρα στον Εθνικό Γαζώρου. Ένα χρόνο μετά πήρε μεταγραφή στη Θύελλα Φιλώτα, για να επιστρέψει στο νομό Θεσσαλονίκης για λογαριασμό του Καμπανιακού. Ακολούθησαν οι ομάδες του ΑΠΕ Λαγκαδά και Ιάσονα Αυγής.

Σταύρος Εμμανουηλίδης

Ο νεαρός επιθετικός έχει αγωνιστεί με επιτυχία σε Αχιλλέα Τριανδρίας, ΑΕ Κρήνης, Νίκη Μεσημερίου και Μαραθώνα.

Ταυτόχρονα φόρεσε τη φανέλα των ΑΟ Καρδίας, ΑΕ Ευόσμου και Ηρακλή

Λέανδρος Καρκατζάνης

Ο Λέναδρος Καρκατζάνης είναι 23 χρονών και αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ. Ο ποδοσφαιριστής έχει φορέσει τη φανέλα πολλών ομάδων, μεταξύ αυτών, του Ορφέα Ξάνθης, της ΑΕ Φαλήρου, ενώ είχε περάσει και από τον Απόλλωνα Αρναίας και τον Ποσειδώνα Καλαμαριάς.

Χρήστος Σιτσιάνης

Ο ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στη θέση του στόπερ, έχοντας αγωνιστεί για τον Καμπανιακό και τον Ποσειδώνα Μηχανιώνα.

Αντώνης Αρκούδης – Δημήτρης Μούτσιος

Ο νεαρός Αντώνης Αρκούδης έχει τη θέση του εξτρέμ, έχοντας αγωνιστεί με τα χρώματα του Απόλλωνα Σχολαρίου και ο επίσης νεαρός Δημήτρης Μούτσιος, αγωνίζεται από τη θέση του αμυντικού χαφ και ανέδειξε το ταλέντο του στην ομάδα της Μαλακοπής.

Η διοίκηση του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Football Club επενδύει σημαντικά τόσο στο ανθρώπινο δυναμικό, όσο και σε εξοπλισμό και εγκαταστάσεις, οργανώνοντας μια ομάδα στα πρότυπα συλλόγων επαγγελματικών κατηγοριών. Οι παροχές που προσφέρει η ομάδα είναι άκρως δελεαστικές, ενώ οι ποδοσφαιριστές έχουν την ευκαιρία να σπουδάσουν δωρεάν όποια ειδικότητα επιθυμούν στον Καλύτερο Εκπαιδευτικό Όμιλο της Χρονιάς, το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.