Το ηχηρό μήνυμα του πρωτοσέλιδου της Metrosport για το ντέρμπι Άρης - ΠΑΟΚ

Γιώργος Καραγιάννης19 Φεβρουαρίου 2022

Στη χώρα που αρχίζει πάντα με τη σημαία της την παρέλαση στην έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων, το κορυφαίο αθλητικό γεγονός, που αποτελεί μοναδικό σύμβολο παγκόσμιας αδελφοσύνης, είναι εκτός κάθε λογικής να σπέρνει ο αθλητισμός διχασμό, μίσος και θάνατο.

 

Μ' αυτές τις σκέψεις και με βαθιά οδύνη για τη στυγνή δολοφονία του Αλκη Καμπανού, οι συντελεστές του Ομίλοιυ Metromedia συγκεντρώθηκαν στο γήπεδο του Μακεδονικού, μοιράστηκαν φανέλες κάθε απόχρωσης και σήματος, έγιναν ένα και φωτογραφήθηκαν σχηματίζοντας το 19 ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη του αδικοχαμένου φιλάθλου του Αρη.

 Το μήνυμα που θέλουν να εκπέμψουν με τη φωτογράφιση που σας παρουσιάσαμε τις προηγούμενες μέρες αλλά και με το πρωτοσέλιδο της Κυριακής, το πρωτοσέλιδο του μεγάλου ντέρμπι είναι το αυτονόητο. 

Αυτό που εκφράζει κάθε νοήμονα Ελληνα πολίτη και κάθε υγιώς σκεπτόμενο φίλαθλο: “Το ποδόσφαιρο ενώνει. Οχι στο μίσος. Οχι στον διχασμό”. Κι όπως διακήρυξαν σε όλους τους τόνους η Metrosport, το Metropolis 95.5 και το metrosport.gr, «Ως εδώ. Οχι άλλο αίμα».




Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.