Το γύρισε με ασίστ Τσιμίκα η Λίβερπουλ - Νίκη «ανάσα» για Μπέρνλι

Metrosport Team19 Φεβρουαρίου 2022

Σπουδαίες νίκες, ανατροπές και... η μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού συνεχίζεται στην Premier League.

Ανατροπή δια ποδός Τσιμίκα

Μονάχα 16 λεπτά κατάφερε να κρατήσει το υπέρ της 0-1 η Νόριτς μέσα στο Άνφιλντ, καθώς το γκολ του Ράσιτσα (48') ισοφάρισε ο Μανέ στο 64' έπειτα από ασίστ του Κώστα Τσιμίκα.

Τρία λεπτά αργότερα, ο Σαλάχ έκανε το 2-1 με τον Γιούργκεν Κλοπ να βλέπει τον... τερματοφύλακά του να δημιουργεί το γκολ!

Το 3-1 πέτυχε ο Λουίς Ντίαζ στο 81', ανοίγοντας λογαριασμό με τη φανέλα των «Ρεντς».


Νίκη-χρυσάφι για την Μπέρνλι

Ισόβαθμη με τη Νόριτς είναι πλέον η Μπέρνλι (17 βαθμούς), έχοντας μάλιστα και 3 ματς λιγότερα από τα «καναρίνια». Βέγκχορστ, Μπράουνχιλ και Λένον πέτυχαν τα τρία γκολ των φιλοξενούμενων 

Κέρδισε την Έβερτον η Σαουθάμπτον 

Με 2-0 κέρδισε η Σαουθάμπτον την Έβερτον, χάρη σε τέρμα του Άρμστρονγκ στο 52ο λεπτό, ενώ στο 84' ο Λονγκ σφράγισε τη νίκη και έτσι τα «Ζαχαρωτά» εμειναν στους 22 βαθμούς και στη 16η θέση.

Ξεπέρασε το εμπόδιο της Μπρέντφορντ η Άρσεναλ

Με 2-1 κέρδισαν τις «σφήκες» οι «Κανονιέρηδες», χάρη σε γκολ των Σμιθ Ρόου (48') και Σακά(80'), παραμένοντας 6η θέση της βαθμολογίας. Oι φιλοξενούμενοι το μόνο που κατάφεραν να κάνουν, ήταν να μειώσουν με τον νόοργκαρντ στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Επέστρεψε... φουριόζα

Με νίκη (0-1) έφυγε από την έδρα της Κρίσταλ Πάλας η Τσέλσι, επιστρέφοντας με νίκη στην Αγγλία μετά την κατάκτηση του κυπέλλου συλλόγων.

Στο 75ο λεπτό ο Ζίχεκ σκόραρε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ, αλλά 14 λεπτά μετά σκόραρε και αυτή τη φορά το γκολ μέτρησε, δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Τεράστια νίκη της Γουότφορντ κόντρα στη Βίλα

Με 0-1 απέδρασε από το Βίλα Παρκ η Γουότφορντ, ξεκολλώντας από την τελευταία θέση, στην οποία πλέον βρίσκεται η Νόριτς.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.