Το γύρισε και μπαίνει στην εποχή Πάρντιου

Γιώργος Στράντζαλης13 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Αρης ολοκλήρωσε με επιτυχία την αποστολή που είχε στην Τρίπολη, επανήλθε στα θετικά αποτελέσματα, μετά τις δύο απώλειες βαθμών, και δημιούργησε έτσι τις καλύτερες συνθήκες για να υποδεχτεί η ομάδα τον Άλαν Πάρντιου.

Η άφιξη του Άγγλου προπονητή ήταν προγραμματισμένη για σήμερα, βάσει ενημέρωσης της ΠΑΕ, αλλά τελικά μετατίθεται για αύριο λόγω προσωπικών υποθέσεων που ήθελε να διευθετήσει ο 61χρονος προτού μπει στο αεροπλάνο για τη Θεσσαλονίκη.

Η νίκη κόντρα στον Αστέρα δεδομένα προσφέρει την απαραίτητη ηρεμία στην ομάδα, την οποία χρειαζόταν και έψαχνε σε αυτό το μεταβατικό στάδιο που βρίσκεται μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. Ετσι ο Άλαν Πάρντιου από αύριο θ’ αναλάβει μια ομάδα με ανεβασμένη ψυχολογία και αυτοπεποίθηση και θα την προετοιμάσει για το ντέρμπι που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. 

Ενεργό ρόλο ασφαλώς στα πρώτα βήματα του Άγγλου θα έχει ο Τόλης Τερζής ο οποίος αν μη τι άλλο μπορεί να αισθάνεται ικανοποιημένος από το έργο του γιατί μέσα σε διάστημα δύο εβδομάδων κατάφερε να επαναφέρει την… κανονικότητα στο αγωνιστικό κομμάτι, να πάρει το καλύτερο δυνατό από τους παίκτες που χρησιμοποίησε στις δύο αναμετρήσεις που κάθισε στον πάγκο και ασφαλώς να αξιοποιήσει τα δυνατά σημεία της ομάδας και να “μακιγιάρει” ως έναν βαθμό τις αδυναμίες της μέσα από την διαφορετικό τρόπο που προσέγγισε τους αγώνες σε σχέση με τον πρώην προπονητή του Αρη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.