«Το γρήγορο γκολ μας έλυσε τα πόδια, μπορεί εξάδα η Δόξα»

Αχίλλειος Έξαρχος09 Φεβρουαρίου 2021

Πέτυχε το πρώτο γκολ της Δόξας Δράμας στη φετινή Super League 2 και άνοιξε τον δρόμο για το παρθενικό «τρίποντο» των «μαυραετών» στο Πρωτάθλημα. Ο λόγος για τον Δημήτρη Μαυριά, ο οποίος ανηφόρησε το καλοκαίρι από την Πάτρα και την Παναχαϊκή στη Δράμα και δείχνει από τα πρώτα ματς της φετινής σεζόν πως αποτελεί ένα από τα πρώτα «βιολιά» των «μαυραετών».

Ο 24χρονος επιθετικός μίλησε στη «Μetrosport» για την πρώτη νίκη της Δόξας και τις φιλοδοξίες των «μαυραετών» στη φετινή ιδιαίτερη ελέω COVID-19 σεζόν. «Παίζαμε σε μια δύσκολη έδρα, ξέραμε εξαρχής ότι δεν θα είναι εύκολο το ματς. Όμως σκοράραμε νωρίς και λύθηκαν τα πόδια μας. Από εκεί και πέρα το ματς πήγε στα μέτρα μας. Ήμασταν καλύτεροι σε όλο το ματς και δίκαια κερδίσαμε. Είναι μια νίκη που θα μας δώσει ψυχολογία ενόψει της συνέχειας», δήλωσε ο Δημήτρης Μαυριάς.

Όσο για τις φετινές φιλοδοξίες της Δόξας; Ο νεαρός άσος θεωρεί πως είναι εφικτή η είσοδος στην πρώτη εξάδα. «Το ξεκίνημα δεν ήταν καλό. Στα πρώτα παιχνίδια επί της ουσίας μαθαίναμε την ομάδα, αφού δεν είχαμε δικαίωμα ούτε για φιλικά. Ήταν και το θέμα της αδειοδότησης στην αρχή, αν και οι άνθρωποι της ομάδας μας διαβεβαίωναν ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Έχουμε καλή ομάδα και κάθε μέρα θα βελτιωνόμαστε όλο και περισσότερο. Στόχος μας είναι η είσοδος στην πρώτη εξάδα», τόνισε.

Οι φετινές ιδιαίτερες συνθήκες με τα συνεχόμενα παιχνίδια Κυριακή – Τετάρτη δεν είναι δυνατό να μην προβληματίζουν τον Δημήτρη Μαυριά. «Για όλους μας είναι πρωτόγνωρο. Για σχεδόν δύο μήνες θα παίζουμε Κυριακή – Τετάρτη. Ουσιαστικά μόνο αποκατάσταση προλαβαίνουμε να κάνουμε. Είναι πολύ δύσκολο και εγκυμονεί κινδύνους για τους ποδοσφαιριστές».

Κλείνοντας, ο νεαρός άσος κατέθεσε και τις εντυπώσεις του από το διάστημα της παρουσίας του στη Δράμα. «Νιώθω χαρούμενος εδώ. Οι άνθρωποι που δουλεύουν στην ομάδα είναι πολύ καλοί μαζί μας και ο κόσμος αγαπά τη Δόξα. Είναι μεγάλη ομάδα η Δόξα. Είναι κρίμα που δεν μπορούμε να έχουμε τον κόσμο στο γήπεδο, θα είχαμε μια πολύ καλή έδρα», κατέληξε.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.