Το γλέντι του Κουρτουά, οι εντυπωσιακές παρουσίες και η κοσμοπλημμύρα στη Μύκονο

Metrosport Team12 Ιουνίου 2022

Ελάχιστοι είδαν τον τερματοφύλακα της Ρεάλ Μαδρίτης Τιμπό Κουρτουά και την σύντροφο του που κάνουν διακοπές στην Μύκονο. Το βράδυ της Παρασκευής εντοπίστηκε να διασκεδάζει στο Toy Room όπου και φωτογραφήθηκε με το αρκουδάκι-μασκότ του κλαμπ, χαμογελαστός και ευδιάθετος.

Ήταν το βράδυ που «άνοιξαν» οι ουρανοί και έβρεχε ασταμάτητα με αποτέλεσμα πολλά μαγαζιά στη Χώρα να υποστούν τις... συνέπειες, ειδικά τα ανοιχτά εστιατόρια. Τα Ματογιάννια άδειασαν για λίγο και η κανονικότητα επέστρεψε από το Σάββατο όταν γέμισαν οι παραλίες.


Στον Πάνορμο, υπήρχε αναμονή αφού στο Principote γινόταν το αδιαχώρητο, όπως και στην Ψαρού όπου το Nammos «βάραγε» μέχρι αργά το βράδυ.

Το Alemagou γέμισε από το πρωί και άδειασε το βράδυ αφού είχε πάρτι, ενώ ο Scorpios χτύπησε άνετα 1500 κουβέρ. Μέσα στη χώρα οι δρόμοι φράκαραν από τον κόσμο που ξεχύθηκε στα σοκάκια σε ένα αέναο πήγαινε-έλα.

Ήταν τέτοια η κίνηση που χρειαζόσουν πάνω από τέταρτο για να πας από το «Άρωμα» στο «Queen» ενώ στιλιστικά μιλώντας έβλεπες τα πάντα.

Ήταν ίσως και το τελευταίο Σαββατοκύριακο που ήταν τόσο έντονη η παρουσία των Ελλήνων στο νησί που από τις 20 Ιουνίου και μετά φουλάρει τις μηχανές του αναμένοντας τους big spenders που θα κάνουν τη διαφορά.

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.