Νάρεϊ, όπως ο... Μάτος, τότε, στη Νέα Σμύρνη, όταν είχε γυρίσει το κουμπί...

Γιώργος Ζαΐρης29 Αυγούστου 2022

Σκοράροντας ο Τζοβάρας στις καθυστερήσεις και κάνοντας το 1-1 χρειάστηκε μόνο ελάχιστα δευτερόλεπτα ώστε ο κόσμος να "επανέλθει" και να συνεχίσει αυτό που έκανε από την αρχή του αγώνα. Δηλαδή να στηρίζει την ομάδα και νομίζω πως αυτή η παρουσία του χθες στην Τούμπα και δεν αναφέρομαι μόνο στον αριθμό αλλά στον παλμό ήταν ένα πολύ μεγάλο κέρδος.

Ο Νάρεϊ φυσικά επιτρέπει στον ΠΑΟΚ να κάνει το δυο στα δυο και να κοιτάξει τον επόμενο αγώνα. Και θα ήταν κρίμα στην επόμενη μέρα του χθεσινού αγώνα ο ΠΑΟΚ να έπρεπε να διαχειριστεί ένα στραβοπάτημα. Το απέφυγε αλλά δεν μπορεί επίσης να πει "όλα καλά..."

Οι ευκαιρίες πρέπει να γίνουν γκολ. Ο ΠΑΟΚ θα έπρεπε να είχε καθαρίσει νωρίτερα το ματς και δεν το έκανε. Ευτυχώς δεν το πλήρωσε. Υπήρξαν φάσεις όπως του Τόμας στο πρώτο μέρος ή του Αντρίγια στο δεύτερο που έπρεπε να τις τελειώσει.

Δεν ξέρω αν ο Σάστρε ήταν άτυχος εκεί που έπεσε και ο Τζοβάρας σκόραρε. Ξέρω πως όταν βγήκε ο Βιεϊρίνια ο ΠΑΟΚ έπαψε να είναι ασφαλής από εκείνη την πλευρά. Μακάρι να είναι καλά την προσεχή Κυριακή ο Λύρατζης.

Εκτός του Νάρεϊ οφείλω να σταθώ σε δυο ποδοσφαιριστές - παιδιά του ΠΑΟΚ. Πέρσι έστω και κατά λάθος είδαμε τον Τσιγγάρα και τον Λύρατζη να εμφανίζονται. Φέτος βλέπουμε τους Τσαούση-Κουλιεράκη να παίρνουν φανέλα βασικού μετά τον αποκλεισμό από την Λέφσκι. Ο πρώτος ήταν άψογος. Εκλεβε μπάλες, κέρδισε και την αποβολή του Κιβρακίδη και είναι θέμα χρόνου να... ξεψαρέψει και επιθετικά. Ο Κουλιεράκης; Κανένας πανικός όσες φορές χρειάστηκε να επέμβει και απόλυτη ωριμότητα στο παιχνίδι του.

Το χθεσινό γκολ στις καθυστερήσεις δεν νομίζω ότι δίνει απλά μόνο τρεις βαθμούς στον ΠΑΟΚ. Του δίνει ώθηση, ηρεμία, αυτοπεποίθηση. Μου θυμίζει στα αλήθεια εκείνο το γκολ που είχε πετύχει ο Μάτος στη Νέα Σμύρνη στις καθυστερήσεις και που είχε γυρίσει το κουμπί στη συνέχεια. Απλά τώρα ο ΠΑΟΚ δεν προερχόταν από γκέλα. Απέφυγε τη γκέλα και η ωραία βραδιά στην Τούμπα δεν είχε κακό φινάλε.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.