Το γηπεδικό πρόβλημα στα παιδικά Πρωταθλήματα

Metrosport Team15 Ιουλίου 2020

Η επιτροπή παιδικών Πρωταθλημάτων συνεδρίασε παρουσία του γενικού γραμματέα της ΕΠΣΜ Παναγιώτη Γιουρούκαλη, του προέδρου της επιτροπής Κώστα Χατζηβουλγαρίδη και των υπόλοιπων μελών. 

Ο γραμματέας της ΕΠΣΜ Παναγιώτης Γιουρούκαλης για τα παιδικά Πρωταθλήματα επεσήμανε: «Αναμένουμε τις κατευθύνσεις που θα δώσει το Υπουργείο Υγείας. Αν υποχρεωτικά θα υπάρχει μισή ώρα κενό ανάμεσα στην διεξαγωγή των αγώνων θα δούμε τι θα κάνουμε ώστε να μπορέσουμε να βγάλουμε τα Πρωταθλήματα. Η περίπτωση να γίνονται αγώνες ανά 15ήμερο απορρίφθηκε. Θα κοιτάξουμε ώστε να υπάρξει επαναδραστηριοποίηση δύο γηπέδων της ΕΚΟ αλλά και δύο γηπέδων στα ΤΕΦΑΑ. Θα πιέσουμε προς αυτή την κατεύθυνση αυτή και αν συμβεί αυτό θα αποτελέσει ανακούφιση για εμάς. Κάτι που σκεφτόμαστε είναι οι ποδοσφαιριστές να παίρνουν μαζί τους τα πράγματα τους στους πάγκους, αν και θα υπάρχει πρόβλημα σε περίπτωση βροχής». 

Ο κ.Γιουρούκαλης πρόσθεσε ακόμη: «Ένα θέμα είναι η κατανομή των άστεγων ομάδων. Από την άλλη θα κάνουμε καταγραφή των γηπέδων που μπορούν να γίνουν νυχτερινοί αγώνες. Λύσεις θα μας δώσει αν ισχύσει η θερινή ώρα και μπορούν δηλαδή να γίνονται αγώνες και στις 16.00. Η επιπλέον ώρα θα μας δώσει μεγάλες αναπνοές». 

Ο Παναγιώτης Γιουρούκαλης αναφέρθηκε σε δήμους που δεν δίνουν γηπεδότητα σε ομάδες που δεν ανήκουν στους δήμους τους επισημαίνοντας: «Είναι ρατσιστικό μέτρο να μην αφήνουν και άλλες ομάδες να παίζουν σε γήπεδα των δήμων τους»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.