Το γέλιο της... αρκούδας για την επιτροπή – μαϊμού

Δημήτρης Μπούζας31 Ιανουαρίου 2020

Το Metropolis έβγαλε στη «σέντρα» δυο μέλη της περιβόητης «επιτροπής – Αυγενάκη» αποκαλύπτοντας με τον πλέον εμφατικό τρόπο πως στήθηκε η σκευωρία σε βάρος του ΠΑΟΚ.

Το αφεντικό ξεπουλάει ότι καλύτερο έχει, δηλαδή τα ασημικά του. Ο ιδιωτικός στρατός δεν βγάζει κιχ, κάνει το κορόιδο, γιατί όλοι περιμένουν τους βαθμούς που θα αφαιρεθούν από τον ΠΑΟΚ, για να πάρουν το πρωτάθλημα.

Νομίζω πως μετά τα όσα απίστευτα αποκαλύφθηκαν στη χθεσινή εκπομπή του Γιώργου Μπούζου στο Metropolis, δεν έμεινε πλέον καμία αμφιβολία σε όσους δύσπιστους αναζητούσαν κάποιους λόγους για να κλείσουν τα μάτια τους μπροστά σε μια καραμπινάτη συνωμοσία. 

Μπροστά σε ένα άθλιο «στήσιμο» και σε μια προκάτ απόφαση. Επιπρόσθετα μπροστά και σε μια παράσταση επιπέδου Δελφιναρίου με κάποιους από τους πρωταγωνιστές της αφελώς να πιστεύουν πως θα μπορούσαν να παραμυθιάσουν την κοινή γνώμη με ένα σενάριο ολοφάνερα κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του Ολυμπιακού. 

Οι εξελίξεις δυστυχώς για αυτούς, είχαν σαν συνέπεια να έρθουν τα πάνω – κάτω και να τιναχτούν στον αέρα τα πάντα. Έτσι μαζί με τα ξερά κάηκαν και τα χλωρά (βλέπε την καλόπιστη αλλά αφελή κ. Μαρούπα). Η οποία σίγουρα πίστευε στην εγκυρότητα μιας επιτροπής, την οποία όμως οι ειδικοί του χώρου εδώ και αρκετό καιρό την αποκαλούσαν περιφρονητικά «επιτροπή πλυντήριο» και «ειδικών αποστολών». 

Μετά λοιπόν και από τη χθεσινή αποκαλυπτικότατη εκπομπή και τα όσα ειπώθηκαν από τον πολλά βαρύ και ασήκωτο εισηγητή της εξοντωτικής ποινής κ. Αρκούδη και την κ. Μαρούπα για το πως και με ποια στοιχεία πάρθηκε η απόφαση, σε συνάρτηση και με την κυνική παρέμβαση Αυγενάκη που αιφνιδιαστικά και παράνομα διόρισε τους δύο «πιστολέρο» που εκτέλεσαν τον ΠΑΟΚ, όπως ήταν επόμενο το τσουκάλι με την ερυθρόλευκη κακαβιά αναποδογύρισε και το περιεχόμενο της χύθηκε και έγινε ένα με τα βοθρολύματα του οχετού που συνδέει το «κολαστήριο» με το μεγάλο λιμάνι. 

Τέλοσπαντων πιστεύουμε δεν χρειάζεται να συνεχίσουμε να ασχολούμαστε με αυτή τη νέα παράσταση των αθλίων του Πειραιά, όπως επίσης και με τις γκάφες (;) ενός Υφυπουργού, του οποίου οι αποφάσεις, οι συμπεριφορές και οι τριγωνικές σχέσεις αποτελούν σήμερα ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα της Κυβέρνησης. Θα μπορούσαμε να κλείσουμε εδώ το σχόλιο μας με την υπενθύμιση πως όλα όσα έγιναν συμπεριλαμβανομένης και της κυβερνητικής κυβίστησης με τη ναυαγοσωστική τροπολογία της τελευταίας στιγμής, εξυπηρετούν σε απόλυτο βαθμό τον Ολυμπιακό.

Ωστόσο θα σας συμβουλεύαμε να μην τρέφετε αυταπάτες πως στις επόμενες διαδικασίες, προσφυγές, με ενστάσεις και εφέσεις σας, θα βρείτε εύκολα αμερόληπτους και αχειραγώγητους κριτές. Μην ξεχνάτε τι συνέβη στην περίπτωση της ληστείας του τίτλου. 

Σας υπενθυμίζουμε τα ονόματα των δικαστών: Σκολαρίκη – Σκουτέρης. Επιβάλλεται να μην έχετε ξεχάσει την άνεση με την οποία επικύρωσαν ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Κρίνω λοιπόν σαν εύλογο το ερώτημα από μέρους μου για την αισιοδοξία σας ότι θα βρείτε διαφορετικές καταστάσεις στη συνέχεια. Δεν θέλω να πιστεύω ότι ύστερα από τόσα χρόνια ακόμη δεν έχετε κατανοήσει πως ο βασικός ανταγωνιστής του ΠΑΟΚ παραμένει πανίσχυρος.

 Ο Ολυμπιακός είναι κράτος εν κράτει με την οποιαδήποτε Κυβέρνηση στα πράγματα. Χθες ήταν ο Βασιλειάδης, σήμερα είναι ο Αυγενάκης, αύριο όποιον επιλέξει η «επιστημονική κοινότητα» του λιμανιού. Κοσκωτάς, Σαλιαρέλης, Κόκαλης, Μαρινάκης, Λαυρεντιάδης, εισαγγελείς, διωκτικές αρχές, εικόνες από τα παλιά, αλλά και από το σήμερα. Ακόμη να βρεθούν οι εγκληματίες εμπρηστές στην υπόθεση Κωνσταντινέα, οι φονιάδες που πήγαν να λιντσάρουν τον Τζήλο και οι θρασύτατοι κακοποιοί που απείλησαν την οικογένεια του Ευαγγέλου. Επιστρέφω όμως για να το χαλαρώσουμε στο «ξεβράκωμα» της επιτροπής χθες από το Metropolis και το γέλιο της... αρκούδας (σ.σ μη το συνδέετε με το όνομα του εισηγητή) με την επιτροπή – μαϊμού.

ΥΓ: Άκουσα με προσοχή τις εξαγγελίες και τις προειδοποιήσεις του Πρωθυπουργού. Το ζητούμενο όμως είναι με ποιους και πως θα εφαρμοστούν όλα αυτά και αν θα έχει ρόλο σε όλη αυτή την προσπάθεια ο Υφυπουργός Αθλητισμού, με τις τριγωνικές σχέσεις του και το ερυθρόλευκο περιβάλλον του.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.